Džeko zbog čiste gluposti razljutio šefa!

Iako ozlijeđen, Edin Džeko odigrao je svih 90 minuta za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u Llanelliju protiv Walesa, te jako naljutio svog trenera u Manchester Cityju Roberta Mancinija.

17.8.2012.
12:27
VOYO logo

Džeko je sam inzistirao na 90-minutnom nastupu u prijateljskoj utakmici koju je BiH dobila 2:0, što je medijima otkrio izbornik reprezentacije Safet Sušić.

"Znao sam za ozljedu i razgovorali smo uoči utakmice. Sam je inzistirao da odigra svih 90 minuta. Riječ je o našem najboljem igraču koji ima pravo sam odrediti koliko će igrati. Tako je bilo i ovaj put", citiraju Sušića Daily Star i Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle je nedjelje pri pobjedi (3:2) Manchester Cityja nad Chelseajem u Community Shieldu Džeko odigrao samo dvije posljednje minute. Englezi navode da se zbog toga odlučio pobuniti protiv Mancinija, te da je prijateljsku utakmicu u Llanelliju iskoristio kao sredstvo pobune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prošlu je sezonu Džeko startao postigavši sedam premierligaških pogodaka u uvodnim četirima utakmicama. S vremenom je izgubio pozicije od Sergija Agüera, Marija Balotellija i Carlosa Teveza, te je od veljače počeo samo dvije utakmice.

Svejedno je završio sezonu s 14 premierligaških golova, a zabio je i jedan ključni: za 2:2 protiv QPR-a u drugoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena u posljednjem kolu 13. svibnja, čime je vratio momčad u priliku za naslov. Donio ga je Sergio Agüero minutu kasnije pogodivši za 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo