DVOJICA VATRENIH U MOMČADI KOLA BUNDESLIGE: / Pogledajte poteze zbog kojih su Hrvati ušli u elitu

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić praktički je samostalno donio svom Hoffenheimu preokret u utakmici protiv Borussije Monchengladbach, dok je Brekalo za Wolfburg upisao dvije asistencije

22.4.2021.
18:32
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativci Andrej Kramarić i Josip Brekalo nakon sjajnih utakmica za svoje klubove upali su u najbolju momčad kola.

Ugledni njemački list Kicker već tradicionalno proglašava najbolju momčad kola, pogledajte kako izgleda nakon jučerašnjih utakmica:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajni nastupi

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić praktički je samostalno donio svom Hoffenheimu preokret u utakmici protiv Borussije Monchengladbach. Nakon što je Borussia u prvom dijelu zabila dva pogotka, u drugom je bilo vrijeme da na scenu stupi Andrej Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krama je svoj prvi pogodak zabio u 49. minuti i tako pokrenuo preokret. Bebou je poravnao rezultat u 60. minuti, a onda je Hoffenheim u vodstvo u 65. minuti sjajnim pogotkom s ruba kaznenog prostora doveo ponovo Kramarić. Utakmica je završila rezultatom 3:2 za Hoffenheim.

Kramin prvi pogodak pogledajte OVDJE, a drugi možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličnu utakmicu odigrao je večeras u dresu Wolfsburga i Josip Brekalo koji je u pobjedi 3:1 protiv Stuttgarta upisao dvije asistencije – za drugi i treći pogodak Vukova. Njegovu prvu asistenciju pogledajte OVDJE, a drugu možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo