KAKO DALJE?

DVOJICA VATRENIH NA LISTI ZA OTPIS: Talijani objasnili kakve probleme Conte ima s Brozovićem i Perišićem

Prijelazni rok traje još dugo, a sudbina dvojice Vatrenih još je uvijek neizvjesna

Kako su Marcelo Brozović i Ivan Perišić odigrali proteklu sezonu, teško je bilo za povjerovati da bi ih itko pomislio prodati, no onda je sve krenulo nizbrdo.

Perišić je jako dugo čekao odluku Bayerna, a nakon cijele drame odlučili su Nijemci da će ga jednostavno vratiti u Inter. Ivan je odigrao sjajnu sezonu za Bayern, pogotovo u Ligi prvaka, gdje je u završnoj fazi uglavnom kretao od prve minute.

Što onda napisati za Marcela Brozovića koji je postao jedan od najboljih igrača Intera. Bez njega je vrlo teško zamisliti Interovu igru, no navodno ne misli to trener Nerazzurra Antonio Conte.

Kako piše talijanska La Gazzetta dello Sport, Conte se želi riješiti obojice Vatrenih, no ima problema s njihovom prodajom.

Naime, za Broza Inter traži 40 milijuna eura, što za takvog jednog igrača nije puno. No konkretnih ponuda zapravo i nema. Pisalo se da je za njega zainteresiran Bayern, no izgleda da od te priče nema ništa, baš kao i od onog scenariju u kojem je Brozovića trebao u Monaco povući Niko Kovač.

Prodaja Brozovića za Contea je važna jer bi s tim novcem mogao ganjati svog omiljenog igrača N’Goloa Kantea kojeg je vodio u Chelseaju.

MOURINHO ĆE POLUDJETI KAD VIDI KAKVOG MU JE IGRAČA POSLAO REAL: Navijači ga dočekali kao kralja pa saznali gorku istinu

Slučaj Perišić

Perišić je potpuno drugačija priča. Već smo napomenuli da je u Bayernovoj momčadi protekle sezone imao važnu ulogu, no u Conteovom sustavu Perišić jednostavno nije upotrebljiv.

U formaciji 3-5-2 koju preferira Conte za Perišića, koji je čisti krilni igrač, nema pozicije. Kako se Conteu očito ne da tražiti poziciju za Perišića, najbolje ga je jednostavno prodati, no, kako pišu Talijani, nema puno momčadi kojima bi on odgovarao.

Prijelazni rok traje još dugo, a sudbina dvojice Vatrenih još je uvijek neizvjesna.

Povratak na Net.hr