A JOJ...

DVOJICA IGRAČA ATLETICA POZITIVNA NA KORONU: Svi igrači u samoizolaciji. Je li održavanje Lige prvaka opet ugroženo?

Nije poznato o kojim je igračima riječ, onima koji putuju na završnicu Lige prvaka u Lisabon ili samo članovima kluba

Atletico Madrid sljedećeg četvrtka igra utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Leipziga, a u nedjelju je u klub stigao rezultat testiranja na koronavirus i pokazalo se da su dvojica njihovih igrača pozitivna.

Nije poznato o kojim je igračima riječ, onima koji putuju na završnicu Lige prvaka u Lisabon ili samo članovima kluba, a iz kluba su odmah kontaktirali UEFA-u i Savez te ih obavijestili o slučaju i zatražili daljnje upute.

Svi igrači su trenutno u samoizolaciji i kako se utakmice igraju tek u četvrtak ostat će dovoljno vremena da se vidi jesu li svi zdravi i klub se može pobrinuti da takvi i ostanu. Testirat će se svakoga dana sve do odlaska na put i vrijeme će provesti u karanteni pa vjerojatno nastup protiv Leipziga neće biti ugrožen, a samim time i Liga prvaka će se moći neometano nastaviti.

“Najnoviji rezultati testiranja na koronavirus pokazali su dva pozitivna rezultata. Igrači su u samoizolaciji u svojim kućama. Odmah nakon saznanja o rezultatima testiranja obavijestili smo meritorne organe koji su nam predali upute kako se dalje ponašati”, stoji u izjavi Atletica.

Povratak na Net.hr