DVA REPREZENTATIVCA PROPUSTILA PRVI TRENING U SOČIJU: / Vatreni se spremaju za utakmicu generacije

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Trening su propustili Mateo Kovačić i Ivan Strinić, a ostatak momčad normalno je odradio posao

3.7.2018.
19:29
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening u Sočiju gdje će u subotu igrati susret četvrtfinala svjetskog prvenstva protiv domaćina Rusije.

"Vatreni" su u grad na crnomorskoj obali zapadnog Kavkaza u Krasnodarskom kraju stigli u ponedjeljak nakon dramatične pobjede protiv Danske, no izbornik Zlatko Dalić oslobodio ih je treninga, pa su s pripremama za Rusiju krenuli danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DANIJEL SUBAŠIĆ ODGOVORIO GRAHAMU POLLU: Hrvatski junak uništio poznatog suca; ovime je zaključio priču

Hrvatski igrači su trenirali na pomoćnom terenu u Adleru, jednom od četiri administrativna dijela grada. U Adleru se nalazi i Fišt, stadion na kojem će se igrati utakmica.

Stadion je izgrađen za zimske olimpijske i paraolimpijskje igre 2014. godine, a potom je rekonstruiran kako bi se na njemu mogle igrati nogometne utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trening su propustili Mateo Kovačić i Ivan Strinić, a ostatak momčad normalno je odradio posao. Kovačić je pauzirao zbog ozljede ramena, a Strinić iz predostrožnosti.

Podsjetimo, Kovačić je stradao u susretu osmine finala protiv Danske, kada je nakon jednog kontakta nezgodno pao na rame. Srećom, ne radi se o težoj ozljedi. Veznjak Real Madrida je nastavio s planiranom terapijom, nakon čega će se procijeniti konkurira li za utakmicu s Rusijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će u Adleru trenirati sutra i prekosutra, a potom će u petak isprobati travnjak Olimpijskog stadiona. Dvoboj je na rasporedu u subotu, 7. srpnja s početkom u 20 sati po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo