Poludio zbog Dinama: 'Joj, kako su mi uzeli pare na kladionici'

U play-offu Europske lige nogometaši Dinama igrat će protiv rumunjskog Petrolula.

11.8.2014.
11:42
VOYO logo

Rumunjski napadač svoje najbolje nogometne dane proveo je u Hrvatskoj. Igrao je za Osijek, Dinamo i Rijeku. Iako ima 40 godina i dalje igra nogomet, a za Hrvatski ga vežu samo lijepe uspomene.

"Svakako, bilo je stvarno odlično. Ali, ne samo u Dinamu, jako sam se lijepo osjećao u Osijeku i Rijeci. Uostalom, osvojio sam Kup sa sva tri kluba, ne znam može li se još netko pohvaliti takvim dosegom u Hrvatskoj. I danas me zovu sa svih strana, pogotovo iz Osijeka, da dođem na malonogometne turnire, poslije i na tamburaše, ali ne idem, ne znam kad sam zadnji put bio u Hrvatskoj. Puno radim, nemam vremena, a volio bih...", rekao je Mitu i istaknuo kako se začudio kad je Dinamo u 3. pretkolu Lige prvaka ispao od danskog Aalborga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa dobro, što se Dinamu dogodilo, kako je mogao ispasti od tog Aalborga? Pa, ne možeš ispasti od Aalborga! Joj, kako su mi uzeli pare na kladionici... Odigrao sam 1X i sruše me ljudi, pa je l’ to moguće?"

Ističe kako voli kladionice te kako je jedino često na njegovim listićima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek igram na pobjedu. Pratim Dinamo, znate, nije da gledam baš sve utakmice, nemam ovdje satelit, ali kad stignem, zbog posla, pogledam na internetu. Ove sezone još nisam, ono što sam čuo jest da ima dobru momčad, da su se spremali za Ligu prvaka. Majko moja, Aalborg..."

Sljedeći europski protivnik Dinamu je rumunjski Petrolul. Kaže kako se u tom dvoboju neće kladiti na Modre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću, sigurno! Što ću bacati pare, kad ih mogu sačuvati! Ne znam hoće li Petrolul izbaciti Dinamo, ali bit će to knap utakmica. Teška za Dinamo, jako teška. Petrolul je pobijedio Viktoriju u Plzenu, još se priča o toj utakmici, ej, zabili su im četiri gola, a taj Plzen igrao je Ligu prvaka, i to ne loše. Svašta se može dogoditi, ne, ni slučajno neću staviti na Dinamo", zaključio je u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo