'Duboko grlo' otkrilo pravu istinu o prodaji Modrića!

Neizvjesnost oko toga gdje će najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić nastaviti karijeru doživljava novu kulminaciju. Iz Londona i Zagreba ga uporno sele na tri adrese, a najzvučnija je Madrid.

6.7.2012.
23:38
VOYO logo

Real Madrid, Manchester United i Chelsea ostali su jedini pravi interesenti za hrvatskog veznjaka, a kako navode svjetski mediji, izgleda kako je Modrić dogovorio osobne uvjete s Realom. Spominje se moguće potpisivanje četverogodišnjeg ugovora, što bi se moglo dogoditi idućeg tjedna.

Međutim, kao da su svi zaboravili na pohlepnog vlasnika Tottenhama - Daniela Levyja. Po pisanju ESPN-a, Levy ima viziju da bi za Modrića trebao dobiti blizu 40 milijuna funti, odnosno nevjerojatnih 50 milijuna eura!? Svota se čini nadrealnom, unatoč svim Modrićevim kvalitetama. ESPN prenosi riječi insajdera u Modrićevom transferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji osjećaj da Modrić, koliko god je talentiran, ne postiže dovoljno golova sa svoje pozicije. Sugerira se da je Real Madrid zainteresiran za njega, ali ja baš nisam siguran u to. Sve ovo zvuči više kao da je velikim klubovima poslan alarm - Modrić je na prodaju! Chelsea i Manchester United su željeli Modrića prije godinu dana, ali opet, nema nikakvih pokazatelja da su spremni platiti ovu cijenu. A čini se da će Modrić biti prodan samo ako klubovi pristanu tu cijenu. U Tottenhamu je sad novi menadžer koji želi kupiti nove igrače, i prodaja Modrića bi mu bitno pomogla u stvaranju nove momčadi", prenosi ESPN riječi svog 'Dubokog grla'.

U ovoj priči postoji i druga itekako zainteresirana strana. Zdravko Mamić bi transferom Modrića u bilo koji klub izvan Engleske priskrbio pet posto odštete Dinamu, i zato radi sve da Luka napusti Otok. Zbog tih 2 milijuna eura (pet posto od procijenjenih 40 milijuna eura), koliko bi 'Dinamo' po ugovoru dobio od Modrićevog transfera van Engleske, riskirao je ponovno flagrantni sukob interesa i priče u Hrvatskoj, preko svog sina Marija Mamića, koji je u španjolskim medijima zadnjih dana spominjan kao Modrićev agent u dogovoru s Realom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, čini se da je ovoga ljeta Zdravko naišao na gazdu koji novac voli više čak i od njega - Daniela Levyja.

Sapunica je, izgleda, tek počela...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo