DRUGO MJESTO JE SVE DALJE: / Napolitanci kiksali pa se obrušili na suca

Image
Foto: Screenshot

Nogometaši Sassuola i Napolija odigrali su 2-2 (0-0) u utakmici 33. kola talijanskog prvenstva koja je u nedjelju odigrana u Reggio Emiliji.

23.4.2017.
15:03
Screenshot
VOYO logo

Napoli je poveo u 52. minuti pogotkom Belgijca Driesa Mertensa, ali je samo sedam minuta poslije veliku pogrešku napravio Marek Hamšik i vraćajući loptu vrataru gurnuo Berardija u čistu priliku koju je ovaj pretvorio u izjednačenje. Sassuolo je u 80. minuti poveo, a Pepea Reinu svladao je Mazzitelli. Napoli je ipak došao do boda pogotkom Poljaka Milika u 85. minuti.

Strinić u početnoj postavi

Napolitanci su se u trećoj minuti sudačke nadoknade žestoko obrušili na suca, tvrdeći da je Cannavaro igrao rukom u kaznenom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Strinić bio je u početnoj postavi Napolija, u 80. minuti je zaradio žuti karton, a nakon njegova prekršaja Sassuolo je došao do vodstva. Strinića je u 85. minuti zamijenio Ghoulam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je u borbi za drugo mjesto sada bod iza Rome, a ima i utakmicu više. Vodeći Juventus ima 80 bodova, Roma 72, a Napoli 71. Sassuolo je ostao na 14. mjestu sa 36 bodova.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo