DRUGA STRANA DERBIJA: / Armada vrijeđala suce, Purgere i Mamića, a onda je počeo - šou!

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

I u zadnjem 36.

29.5.2017.
15:28
PIXSELL
VOYO logo

Priopćenje HHO-a prenosimo u cijelosti.

NK SLAVEN BELUPO - HNK HAJDUK 1-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu posljednjeg 36. kola MAXTV Prve HNL odigrane u petak 26. svibnja 2017. u 18.00 sati u Koprivnici na Gradskom stadionu promatralo je blizu 2.000 gledatelja od kojih je bilo blizu 400 pripadnika Torcide.

Utakmica je u najvećem dijelu protekla u sportskom i korektnom navijanju, osim što Torcida nije "izdržala“ do kraja, nego je u 81. minuti opalila jednu petardu i zapalila tri baklje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GNK DINAMO - HNK RIJEKA 5-2

Derbi dviju vodećih ekipa koji je odigran u subotu, 27. svibnja 2017. u 18.00 sati na stadionu u Maksimiru promatralo je oko 14.000 gledatelja, od kojih je čak 6.000 pristiglo iz Rijeke da proslavi prvu titulu prvaka riječkih nogometaša u HNL. Utakmicu je pratilo i blizu 1.000 pripadnika Bad Blue Boysa (BBB-navijačka skupina GNK Dinama).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Većim dijelom susret je pratilo žestoko navijanje Armade i BBB-a, ali bez većih navijačkih ispada Riječani su prije početka skandirali „Purgerske pičke“, a to su ponovili u 5. i 56. minuti. BBB, koji su i ovom prilikom nosili transparent s prekriženom glavom Zdravka Mamića, ispalili su tri petarde početkom i krajem prvog poluvremena. Iznervirana nekim sudačkim odlukama Armada u 43. minuti skandira sucima "Cigani,Cigani“.

Drugo je poluvrijeme proteklo intenzivnim korištenjem pirotehnika, pa najprije BBB u razmaku od 62. do 74. minute aktiviraju devet petardi, a u 75-oj minuti pale dvadesetak baklji od kojih 15-ak pada na tartan stazu. Armada šalje svoj odgovor pa u 84. minuti baca dvije baklje preko ograde, a četri minute popslije (88./89.minuta) preko ograde gledališta leti 13 baklji, dok se u gledalištu pale bljeskalice i desetak baklji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RNK SPLIT– NK OSIJEK 0-1

Utakmica 36. kola MAXTV Prve HNL odigrana 26. svibnja 2017. u 20.00 sati na stadionu Park mladeži u Splitu pred oko 400 gledatelja od kojih oko 10 pripadnika Kohorte (navijači NK Osijeka) i 10-ak pripadnika Crvenih Đavola (Navijači RNK Splita). Utakmica je prošla u koretnom ozračju uz iznimku samoga kraja kada su Crveni đavoli u sudačkoj nadoknadi skandirali „HNS pederi, nogomet ste sjebali“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo