Pola Njemačke se otima za igrača kojeg je Hrvatska odbacila

Mladi švicarski nogometaš hrvatskog porijekla Josip Drmić (21) bit će predstojećeg ljeta jedan od najtraženijih napadača u njemačkoj Bundesligi.

19.4.2014.
11:07
VOYO logo

Drmić je prošlo ljeto prešao iz Züricha u Nürnberg u čijem je dresu ove sezone postigao 16 pogodaka, što ga trenutno čini trećim strijelcem Bundeslige. Privukao je time pažnju mnogih klubova, a Bild je u petak objavio da su među zainteresiranima Borussia Dortmund, Schalke, Bayer Leverkusen i Borussia Mönchengladbach. Najviše šanse, tvrdi njemački dnevnik, imaju Bayer i Borussia (M). Drmićev ugovor s Nürnbergom vrijedi do 2017., a odštetna klauzula iznosi 4.5 milijuna eura.

"Drmić je zanimljiv igrač. Međutim, to znaju i u drugom klubovima", rekao je sportski direktor Bayera Rudi Völler, a na pitanje jesu li točne glasine da je njegov klub već poslao Nürnbergu ponudu vrijednu 7.5 milijuna eura, odgovorio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su gluposti".

//www.youtube.com/embed/X3gpO8MUaeM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri kola prije kraja prvenstva Nürnberg je na pretposljednjem mjestu i lako je moguće da će iduće sezone igrati u drugoj ligi. U tom slučaju ne postoji nikakva šansa za Drmićevim ostankom.

"Ne želim igrati u drugoj ligi", jasno je poručio mladi nogometaš kojem je bio san igrati za Hrvatsku, ali su u HNS-u procijenili da nije dovoljno dobar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o planovima za budućnost, odgovorio je:

"Prvi cilj je izbjeći ispadanje. Drugi cilj je Svjetsko prvenstvo, a treći cilj u ovom trenutku ne postoji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo