NAPETO JE

DRAMA UOČI DVOBOJA! Torcida upala u hotel i poručila: ‘Prekinut ćemo utakmicu’

Napeta je atmosfera uoči večerašnje kvalifikacijske utakmice za odlazak na SP u Rusiji 2018. godine između Kosova i Hrvatske u Skadru.

Sportske novosti izvještavaju kako je grupica Kosovara koji žive u Hrvatskoj njihovom reporteru iz Skadra otkrila kako je uoči utakmice u njihov hotel upala splitska Torcida i kako su jasno dali do znanja: “Prekinut ćemo utakmicu”.

Ulicama Skadra odjekuje ‘Ubij Srbina’, ‘Kosovo je Albanija’

“Rekli smo im – ne budite ludi, dobit ćete batine. Vjerujemo da od toga neće biti ništa, da se ne može dogoditi”, kazali su hrvatski Kosovari. Inače, ulicama Skadra odjekuje: “Ubij Srbina”, čuje se skandiranje “Kosovo, Kosovo” pa “Hrvatska, Hrvatska”, “Kosovo je Albanija, fuck you Srbija”, zatim “Bježite ljudi, bježite iz grada stiže ekipa pijana…. jer ovdje igra Hrvatska”…

UŽARENA ATMOSFERA UOČI UTAKMICE KOSOVA I HRVATSKE: Ulicama Skadra odjekuje ‘Ubij Srbina’

Ujedinjeni hrvatski i kosovski navijači

Hrvatski i kosovski navijači, tako, zajedno skandiraju protiv Srba, što je i bilo za očekivati ako se uzme u obzir netrepeljivost koja prema Srbima nlada i kod hrvata i kod Albanaca. Atmosfera je uoči utakmice napeta, ali albanska policija ništa ne prepušta slučaju.

Posljednjih dana, kao i u toku današnjeg dana, pisalo se o tome kako HNS ima informacije da će dio hrvatskih navijača prekinuti utakmicu zbog revolta prema HNS-u. Kosovski sportski portal Gazetaolle.com donio je svojevrsnu ekskluzivu u obliku svjedočanstva jednog hrvatskog navijača koji je na sva zvona otkrio kako planiraju prekinuti susret Kosova i Hrvatske u 6. minuti.

ALARMANTNO UPOZORENJE: Hrvatski navijači pokušat će prekinuti utakmicu, zna se i kada!?

Povratak na Net.hr