DRAMA U BAYERNU / Zbog Guardiole svi liječnici dali otkaz!

Drama na Allianz Areni. Njemački nogometni gigant Bayern Munchen našao se u velikim problemima nakon što je čitava liječnička služba dala otkaz u klubu.

17.4.2015.
10:06
VOYO logo

Bayern Munchen je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka doživio poraz u Portu od istoimenog domaćina 3:1, a za ovaj bolan poraz liječnička služba proglašena je glavnim krivcem. Njemački prvak ima velikih problema s ozlijeđenim igračima, pa tako protiv Porta nisu mogli nastupiti Arjen Robben, Franck Ribery, David Alaba, Javi Martinez, Mehdi Benatia i Bastian Schweinsteiger. Nakon poraza koji je dobrano uzdrmao duhove u Bavarskoj, upravo je liječnička služba ta koja je proglašena glavnim krivcem za poraz. Da stvar bude gora po Guardiolu i društvo, čitava liječnička služba dala je otkaz u klubu.

https://vine.co/v/ezhLtxI7hnm/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon Bayernova poraza u Ligi prvaka od Porta liječnička služba proglašena je glavnim krivcem. Povjerenje je narušeno i zato odlazim iz kluba", napisao je u priopćenju Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, glavni liječnik bavarskog kluba.

Müller-Wohlfahrt nije otišao sam. Sa sobom je povukao svoja dva sina Kiliana i Petera, a pridružio im se i doktor Lutz Hänsel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je veliki udarac za Bayern jer se radi o jednom od najvećih stručnjaka u cijelom svijetu. Čovjeku koji u klubu radi još od davne 1977. Samo je jednom otišao iz kluba, 2008. nakon svađe s bivšim trenerom Jürgenom Klinsmannom. Čelnici kluba vratili su ga nazad čim je Klinsmann otišao iz kluba jer i sami znaju koliko vrijedi, koliko je bitan za uspjehe Bayerna.

Osim što je radio s mnogim generacijama Bayerna, kod njega su dolazili i njemački reprezentativci te ostali poznati sportaši poput legendarnog tenisača Borisa Beckera, najbržeg čovjeka svijeta Usaina Bolta... Pomagao je i nekim našim igračima koji su igrali u Bayernu, a i hrvatski reprezentativac Luka Modrić bio je na konzultacijama s njim kada ga je izbornik Niko Kovač odveo u München.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardioli je pao mrak na oči nakon ovakvog raspleta. Ima momčad koja je desetkovana ozljedama, a uzvrat protiv Porta je za manje od tjedan dana. No, možda je i on pomalo kriv za ovakvu odluku.

Naime, nakon što se u Kupu ozlijedio sjajni obrambeni igrač koji je ove sezone došao iz Rome Medhi Benatia, slavni katalonski stručnjak se bahato i bezobrazno obratio liječnicima, okrenuvši se prema njihovoj klupi zapljeskavši im.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već duže vrijeme odnos između Guardiole i Bayernovih liječnika nije dobar, a tu njegovu gestu navijači i struka kluba nisu baš najbolje prihvatili.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo