DRAMA DOJUČERAŠNJEG IDOLA TORCIDE: / 'Oči su mu bile pune suza, teško mu to sve pada'

Image

Ponajboljem nogometašu Hajduka Francku Ohandzi odbijanjem potpisa novog ugovora s Bijelima, zakomplicirao se život na Poljudu i od idola navijača postao je omraženi nogometaš.

21.11.2016.
12:10
VOYO logo

Naime, 24 sata piše kako je Ohandza u susretu protiv Lokomotive na Poljudu (1-0 za Splićane) od strane "njegove" Torcide dočekan zvižducima s tribina Poljuda, a njemu najbliži otkrili su da je zbog toga bio jako tužan.

MUČENJE NA POLJUDU: Hajduk na jedvite jade do pobjede, salve zvižduka za dojučerašnjeg miljenika

Od veselja do tuge

"Franck je uvijek dobivao jako mnogo poruka podrške od navijača, i zato tako teško i podnosi zvižduke i kritike zbog navodnog odbijanja potpisa novog ugovora i traženja više novca. No kaže nam i kako je miran, jer zna da sve što se govori u javnosti baš i nije istina, te kako je prava istina da on želi ostati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Upitna budućnost na Poljudu

Sastanak čelnika Hajduka s Franckom Ohandzom i njegovim menadžerom nije urodio plodom i njegova budućnost na Poljudu jako je upitna. Ohandzi ugovor istječe na ljeto, već na zimu ima mogućnost potpisati za drugi klub bez odštete, no jednako tako i Hajduk ima mogućnost ostaviti ga na tribinama, što svakako ne bi bilo dobro za razvoj njegove karijere. To se protiv Lokosa nije dogodilo, ali se može dogoditi u narednim susretima.

POTRES NA POLJUDU: Ponajbolji igrač Hajduka odbio potpisati novi ugovor! Seli na tribine?

'Inače je uvijek nasmijan i vedar'

Klub je nogometašu koji je ove sezone za Hajduk zabio osam pogodaka u svim natjecanjima (nastupio u 17 utakmica) ponudio dvostruko veći ugovor od dosadašnjeg. Navodno se radi o oko 150.000 eura, no njegov menadžer je tu ponudu odbio jer smatra kako on vrijedi više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije plakao, ali mi ga je bilo teško gledati. Inače je uvijek nasmijan i vedar, a sada su mu oči bile pune suza", opisao je Ohandzino lice jedan od zaposlenika Hajduka nakon završetka utakmice s Lokomotivom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo