'Neka na jedan dan svi budu Dinamo!'

21.8.2012.
12:55
VOYO logo

"Nalazimo se pred jednom utakmicom koju smo i očekivali, dvije utakmice koje odlučuju hoće li klub u Ligu prvaka. Ova utakmica je nešto što smo željeli, čekali smo to cijelu godinu. To je na tragu onogo što sam i ja očekivao po dolasku u Dinamo. Maribor respektiramo, zadnjih godina igraju ozbiljan nogomet.

Neprikosnoveni su vladari slovenskog nogometa", počeo je secirati protivnika Čačić, a onda se osvrnuo na stanje u vlastitoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo ući maksimalno mobilizirani. Kod nas vlada dobro ozračje, imamo sedam pobjeda u nizu... Veliki broj igrača je na raspolaganju i s te smo strane kompletni (nedostaju tek Ivan Krstanović, Mateo Kovačić i Ivan Tomečak, nap. a.)".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shvaćajući važnost sutrašnjega dvoboja, Dinamov trener je pozvao na jedinstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je stožerni klub u Hrvatskoj, može se reći perjanica našeg nogometa. Priželjkujemo da se zaborave sve nesuglasice, da svi budemo uz Dinamo, da Dinamo igra LP, to nije mala stvar za hrvatski nogomet. Hoću gromoglasnu podršku svih navijača, u prvom redu Dinamovih", naglašava Čačić i ističe kako momčad ima kvalitetu za elitno klupsko natjecanje.

"Dovoljno smo potentni da uđemo u LP, a ne treba zaboraviti ni gospodarski aspekt, velika su tu sredstva u igri. No, svjesni smo da nećemo sutra sve riješiti, nećemo se na taj način ni pripremati. Važno je dobiti, bez primljenoga gola, ali svaku ćemo utakmicu gledati zasebno. Znamo sve o Mariboru, ali i oni o nama. Nema tu iznenađenja. Kroz kontroliranu dominaciju želimo do pobjede, kao i u prethodnim utakmicama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda još malo o protivniku:

"Maribor ima kontinuitet momčadi, ali i kontinuitet vođenja momčadi. Imaju disciplinu, kompaktni su, nemaju velike pojedinačne kvalitete, ali pokušat ćemo ih limitirati u igri. Imamo odgovor za njihovu igru. Pripremat ćemo se kao da nema uzvrata, kao da se igra samo ova utakmica. Teško je vjerovati da ćemo mi poslije utakmice moći reći da je sve riješeno. Imam nekih, uvjetno rečeno, dvojbi oko sastava koje ću riješiti kroz zadnji trening".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo