RAKITIĆ SE VRAĆA U REPREZENTACIJU NAKON DVIJE ODBIJENICE: / Dalić pozvao još jednog dinamovca

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nije se činilo ranije da će Dalić tako lako vratiti Rakitića

23.9.2019.
11:43
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Aktualni svjetski doprvaci okupit će se u ponedjeljak, 7. listopada, u Splitu kako bi započeli pripreme za okršaje s Mađarskom i Walesom na putu prema Europskom prvenstvu 2020. godine. Susret s Mađarima na rasporedu je u četvrtak, 10. listopada, na Poljudu, a Vatreni u subotu putuju prema Cardiffu, gdje će u nedjelju, 13. listopada, odmjeriti snage s Velšanima.

Na popisu se našao i Ivan Rakitić, koji je protekle dvije akcije u reprezentaciji propustio zbog umora, odnosno neriješene situacije u klubu. Ovaj put se odazvao izbornikovu pozivu i, prema svemu sudeći, bit će tu za nadolazeće utakmice,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se činilo ranije da će Zlatko Dalić tako lako vratiti Rakitića, posebice nakon ove izjave: "Nemam uopće potrebu i vremena razmišljati o Ivanu Rakitiću, mi se sad moramo fokusirati na one koji su tu, niti imam neku bojazan što ćemo bez njega".

Ipak, Rakitić će, prema svemu sudeći, biti tu, a na popisu se našao i Dino Perić, stoper Dinama koji je ove sezone u fantastičnoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mađari su u Budimpešti svladali Hrvatsku 2:1, dok je istim rezultatom Hrvatska pobijedila Wales u Osijeku. Listopadske oglede Dalićevi izabranici dočekuju kao prvoplasirana momčad Skupine E, s bodom ispred Slovačke i Mađarske te četiri ispred Walesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Dalić u ovoj se reprezentativnoj akciji odlučio za sljedeće igrače:

Vratari: Dominik Livaković (Dinamo), Lovre Kalinić (Aston Villa), Simon Sluga (Luton Town)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Braniči: Domagoj Vida (Bešiktaš), Dejan Lovren (Liverpool), Tin Jedvaj (Augsburg), Borna Barišić (Rangers), Matej Mitrović (Club Brugge), Dario Melnjak (Rizespor), Mile Škorić (Osijek), Karlo Bartolec (Kobenhavn)

Vezni igrači: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Chelsea), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter), Mario Pašalić (Atalanta), Nikola Vlašić (CSKA Moskva)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadači: Ivan Perišić (Bayern), Ante Rebić (Milan), Bruno Petković (Dinamo), Josip Brekalo (Wolfsburg), Mislav Oršić (Dinamo)

Pretpozivi: Marko Rog (Cagliari), Dino Perić (Dinamo), Filip Bradarić (Hajduk), Mijo Caktaš (Hajduk)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo