DOST(A) SE SKRIVAO: / Perisicev suigrac ostvario doseg kakav jos nije viden!

Napadac njemackog bundesligasa Wolfsburga, Nizozemac Bas Dost, ima najbolji ucinak u povijesti Bundeslige - postize gol svake 63 minute provedene na travnjaku.

3.3.2015.
17:27
VOYO logo

Suigrac naseg Ivana Perisica je ove sezone zabio 13 golova pri cemu devet u zadnja cetiri ligaska gola. Ukupno je na terenu proveo 819 minuta sto je prosjek od jednog pogotka svake 63 minute. Do sada je rekord drzao Claudio Pizzaro, koji je prosle sezone za Bayern postigao 10 golova za 683 minute, tocnije jedan pogodak svakih 68 minuta.

Dost je trenutacno treci strijelac lige. Ispred njega su veznjak Bayerna Arjen Robben sa 17 golova, te napadac Eintrachta Alexander Meier sa 16 pogodaka. Sjajni Nizozemac je ove sezone u svim natjecanjima u 19 nastupa zabio 16 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv Werdera smo tri puta gubili, no nismo gubili nadu. U prvom poluvremenu nisam zabio pogodak, no u nastavku sam dva puta tresao suparnicku mrezu. Nikad nisam gubio vjeru," kazao je 25-godisnji nizozemski napadac nakon utakmice koju je Wolfsburg dobio 5-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je spomenuti da je Dost u sezoni 2011/12, kao clan Heerenveena, bio prvi strijelac nizozemske lige s 32 pogotka. Presao je nakon toga u Wolfsburg, ali pravu je 'ekspoloziju' dozivio tek sada nakon sto je klub napustio nas Ivica Olic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo