'Došlo je vrijeme da Spursi vrate uslugu Realu!'

Madridski sportski dnevnik Marca nastavlja javnu agitaciju za transfer Luke Modrića u Real Madrid.

21.7.2012.
12:05
VOYO logo

"Prvo i važnije, 31. kolovoza 2010. godine, posljednjeg dana ondašnjega ljetnog prijelaznog roka, Real Madrid pristao je prodati Rafaela van der Vaarta Tottenhamu za 11 milijuna eura. Imao je, praktički istodobno, ponudu minhenskog Bayerna za Nizozemca u iznosu od 20 milijuna eura. Ipak, na zamolbu Harryja Redknappa i na pregovaračku spretnost predsjednika Daniela Levyja, Real se odrekao čitavih devet milijuna eura kako ne bi ojačao svog tradicionalnoga europskog rivala", ističe Marca i nadodaje:

"Novu su uslugu londonskim prijateljima iz Kraljevskog kluba napravili prošlog ljeta. Premda je Jose Mourinho želio zadržati Emmanuela Adebayora u momčadi kao rezervnog napadača, Real se džentlmenski povukao iz pregovora da bi udovoljio Tottenhamovim interesima, očito si praveći manevarski prostor za Modrića ili Garetha Balea u bliskoj budućnosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je došlo vrijeme, ističe Marca, da Tottenham vrati uslugu Realu želi li očuvati prijateljske odnose. Drugim riječima, da spusti cijenu za hrvatskog veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo