DOMAGOJ ANTOLIĆ PROGOVORIO O NOVOJ OZLJEDI: / 'Očito mi je suđen taj teži put"

Image

Kapetanu Dinama Domagoju Antoliću je u nedjeljnoj ligaškoj utakmici protiv Istre 1961 pukla zadnja loža, zbog čega će s terena izbivati dva do tri tjedna.

11.11.2015.
9:20
VOYO logo

Dobra vijest za Dinamo i je ta što ozljeda nije teške prirode i pauza neće biti duga. Loša vijest je, pak, ta što Antolić ponovno mora prolaziti proces oporavka nakon što se ove sezone vratio na travnjak nakon teške ozljede leđa zbog koje je s terena izbivao veći dio prošle sezone i kalvarije koju je zbog iste prolazio. Jer, doktori nikako nisu mogli konstatirati o čemu se točno radi.

Image
VELIKI PEH: /

Otkrivamo novu ozljedu Domagoja Antolića koja je šokirala Dinamo

Image
VELIKI PEH: /

Otkrivamo novu ozljedu Domagoja Antolića koja je šokirala Dinamo

"Očito mi je suđen taj teži put. Ali, sad ću sve više cijeniti nego da sam imao neki lakši put", kazat će Antolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žal zbog prijateljskog sraza s Rusijom

"U utakmici s Istrom sam ušao u neki blok s protivničkim igračem i samo me je zapeklo u loži. Odmah sam znao da nije dobro i sva sreća da sam odmah izašao jer bi samo pogoršao ozljedu. Prognoze su dva do tri tjedna van travnjaka. Nije to sad nešto što me toliko unazadilo, samo mi je žao što ću propustiti prijateljski reprezentativni sraz sa Rusijom. Bogu hvala što nije neka teža ozljeda i što ću se brzo vratiti na teren", objašnjava Antolić.

Jel vam se javio Čačić nakon nove ozljede?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, nismo se čuli".

Dinamo bez Antolića protiv Arsenala

Antolićeva ozljeda posebno je loša vijest za Dinamo jer će Modri kapetan propustiti sraz 5. kola Lige prvaka protiv Arsenala na Emiratesu, koja je na rasporedu 24. studenog u Londonu. Uz to, Dinamo je sad još više u problemima jer izvan stroja je i Soudani, dok je Ademi suspendiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, stvarno šteta zbog toga, žao mi je što neću biti s dečkima u ovoj bitnoj i teškoj utakmici za nas. Ali, neću padati u depresiju jer brzo ću ponovno zaigrati. ".

Image
Image

Izlazak s terena u susretu protiv Istre 1961

Kakav je proces oporavka od takve ozljede?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam dva puta dnevno terapije. To su led, struja, laseri, lagano istezanje do granice boli, masaže lagane. Nije to ništa specijalno. Dva puta dnevno imam terapije i sve je nekako po mom osjećaju. Kako će bol nestajati, krenut ćemo s nekim vježbama. Sve polagano i postepeno do granica boli".

Žali zbog Pireja

Dinamo je nakon one senzacionalne pobjede u 1. kolu Lige prvaka protiv Arsenala na Maksimiru 2:1, zaredao sa porazima. Prvo je teško stradao na gostovanju u Munchenu protiv bavarskog giganta Bayerna s 5:0. Nakon toga, došao je i onaj nesretni poraz od Olympiakosa na Maksimiru 1:0, a u posljednjem kolu Modri su izgubili u Pireju s 2:1, u utakmici u kojoj su čak bili poveli s 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, velika šteta to za Pirej. Dobro smo bili ušli u utakmicu, nije nas impresionirao taj ambijent i njihova atmosfera koja je fantastična. Čak nas je motiviralo sve to. Malo smo lošije ušli u to drugo poluvremeno, povukli smo se. Naravno, pita se nešto tu i Olympiakos koji je stvarno dobra momčad. Ali, mislim da se nismo trebali tako povući i dati grčkom prvaku da preuzme inicijativu. To nas je malo koštalo tog prvog gola. Ali, mislim da smo na kraju nezasluženo izgubili. Mislim da bi na kraju neriješen rezultat bio pravedniji i najrealniji. Nama je pripalo to prvo poluvrijeme, njima drugo".

Treća pozicija je miljama daleko

Teoretski, Dinamo s dvije pobjede u zadna dva kola protiv Arsenala u gostima i Bayerna kod kuće ima šansu izboriti treću poziciju skupine F koja osigurava proljeće u Europi. Ali realno, to će biti jako teško. Priznaje to i sam Antolić, ali i ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morati ćemo stvarno odigrati najbolje utakmice u karijeri doslovno svi na terenu. Morati ćemo biti na visini zadatka. Jedino što možemo obećati je da ćemo se boriti do kraja i dati sve od sebe, kao što smo se do sad borili u svakoj utakmici", završio je Antolić.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo