DOLAZI LI KRAJ 26-GODIŠNJEM POSTU? / 'Ovaj trenutak je fantastičan i moramo ga iskoristiti'

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS
Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Menadžer engleskog premierligaša Liverpoola Jürgen Klopp smatra kako Redsi ove sezone mogu osvojiti naslov prvaka, prvi nakon 1990. godine.

25.12.2016.
20:01
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Liverpool je s 18 naslova prvaka drugi najuspješniji engleski klub iza Manchester Uniteda s 20 titula, no Redsi šampionski naslov čekaju već 26 godina.

'Dovoljno smo dobri'

"Ne radi se o posljednjih 26 godina. Mi smo sada ovdje. Mi smo sadašnja generacija. Koliko god volimo igrače iz prošlosti koji su stvorili klub, ne možemo obaviti njihov posao. Moramo obaviti svoj posao. Dovoljno smo dobri za tako nešto," poručio je njemački stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako je Klopp prošlog kolovoza preuzeo Liverpool, navijači se nadaju da bi napokon mogli proslaviti naslov prvaka. Prošle sezone Liverpool je bio osmi, a trenutačno drži drugo mjesto sa šest bodova manje od lidera Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Budućnost je svijetla'

"Nismo klub koji najbolje plaća igrače, ali možemo ih dovoljno platiti da ostanu. Ovaj trenutak u Liverpoolu je fantastičan i moramo ga iskoristiti. Trenutačno igramo dobro i budućnost je svijetla," kazao je Klopp.

Otkako je 1992. startala Premier liga, Liverpool je najbliže naslovu bio u sezonama 2001/02, 2008/09 i 2013/14 kada je osvajao drugo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo