DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE: / Igor Tudor možda već za vikend preuzme Juventus? Staroj dami treba spasitelj

Image
Foto: Profimedia

Juventus spreman smijeniti Pirla u slučaju poraza od Udinesea i predati vladavinu prve momčadi Tudoru

27.4.2021.
12:17
Profimedia
VOYO logo

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane! Stara je narodna koja se može primijeniti i u pisanju La Stampe odnosno prenošenju ostalih talijanskih medija. Naime, Talijani pišu ukoliko Juventus doživi poraz nadolazećeg vikenda, trener prve momčadi Andrea Pirlo dobit će otkaz a na poziciju prvog trenera tako će uskočiti njegov pomoćnik Igor Tudor.

Image
HRVAT SJEDA NA KLUPU JUVENTUSA? /

Pirlo dobio ultimatum, legendarni Vatreni čeka njegov otkaz

Image
HRVAT SJEDA NA KLUPU JUVENTUSA? /

Pirlo dobio ultimatum, legendarni Vatreni čeka njegov otkaz

Stara dama putuje u Udine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stara dama putuje u Udine nakon remija 1: 1 s Fiorentinom, što znači da su Pirlovi nogometaši sakupili četiri boda iz posljednje tri utakmice i pali na četvrto mjesto na tablici.

Milan ispao iz kruga TOP 4 u poretku Serie A

Milan je izvan najboljih četiri (sad je 5.) nakon sinoćnjeg poraza od Lazija, ali Napoli je pobjedom nad Torinom od 2: 0 uhvatio treću poziciju u poretku. Tri momčadi sad su izjednačene sa 66 bodova na 3., 4. i 5. mjestu, a Juventus očajnički trebaju tri boda 2. svibnja. La Stampa izvještava kako je Juventus spreman smijeniti Pirla u slučaju poraza od Udinesea i predati vladavinu prve momčadi Splićaninu Igoru Tudoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Turin, Italy, 21st April 2021. Igor Tudor Assistant coach of Juventus gives a thumbs up during the warm up prior to the Serie A match at Allianz Stadium, Turin. Picture credit should read: Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images,Image: 607168148, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Profimedia

U tekstu se tvrdi da je Juventus spreman očajnički pokušati spasiti ono što se spasiti može i pokušati rezervirati mjesto u Ligi prvaka, a to će napraviti s Hrvatom.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo