DOČEKAO SVOJIH PET MINUTA: / Vatreni bi mogao izbaciti klupsku legendu iz početne postave!

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Za hrvatskog nogometnog reprezentativca Šimu Vrsaljka avantura u madridskom Atleticu nije krenula na željeni način. No, čini se da bi uskoro moglo doći i njegovih pet minuta.

19.12.2016.
21:47
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Vrsaljko se nije naigrao u dresu Atletica otkad je ljetos prešao iz Sassuola. Na debi je čekao sve do 17. rujna, a sljedeću je utakmicu odigrao tek početkom studenog. Ukupno je dosad skupio šest nastupa, ali El Mundo Deportivo piše da je u svakom ostavio vrlo dobar dojam i sada ozbiljno prijeti dosad nedodirljivom Juanfranu.

Odličan protiv Las Palmasa

Posljednjih se godina Juanfran nametnuo na desnoj strani kao iznimno kvalitetno rješenje, a postao je standardan i u španjolskoj reprezentaciji. Ni na početku aktualns sezone Diego Simeone nije imao dvojbi tko mu je prvi desni bek, ali čini se da su ga nešto slabiji rezultati nagnali da počne razmišljati o određenim promjenama. U prošlom je kolu tako u pobjedi protiv Las Palmasa (1-0) svih 90 minuta odigrao Vrsaljko, a Juanfran je ostao na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mundo Deportivo piše da je 24-godišnji hrvatski reprezentativac bio jedan od najboljih igrača na terenu. Bio je borben, discipliniran u obrani i vrlo aktivan u napadu, uz nekoliko kvalitetnih centaršutova. S druge strane, Juanfran više nije na najvišoj razini i to je prilika koju bi Vrsaljko mogao iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRVIJENAC ZA PAMĆENJE: /

Pogledajte prvi pogodak Šime Vrsaljka u dresu Atletico Madrida

Image
PRVIJENAC ZA PAMĆENJE: /

Pogledajte prvi pogodak Šime Vrsaljka u dresu Atletico Madrida

U utorak Atletico igra uzvratnu utakmicu šesnaestine finala Kupa kralja protiv trećeligaša Guijueloa. Madriđani su u prvoj utakmici slavili sa 6-0, a Vrsaljko je postigao prvi pogodak u dresu novoga kluba. I u uzvratu bi mogao dobiti priliku, ali pravi test njegova statusa bit će utakmice u Primeri nakon povratka s božićno-novogodišnje stanke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo