DOBRODOŠAO NATRAG, LUKA: / Modrić se uz ovacije vratio na teren, Real šetnjom do uvjerljive pobjede

Image
Image

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić odigrao je prvu utakmicu za Real Madrid nakon 27. rujna.

6.11.2016.
13:59
VOYO logo

Modrić je zbog ozljede lijevog koljena završio na operaciji, a nakon višetjednog se oporavka ove nedjelje vratio na teren. Real Madrid je u 11. kolu španjolskog prvenstva na svome stadionu Santiago Bernabeu svladao novaka u ligi Leganes s 3-0, a Modrić je ušao u igru u 62. minuti umjesto sunarodnjaka Matea Kovačića koji je odigrao još jednu dobru utakmicu.

Image
KOVAČIĆEV POTEZ IZAZVAO LUDNICU NA TRENINGU: /

Euforični Ronaldo se smijao sunarodnjaku u lice!

Ronaldovo mučenje

Real je do četvrte uzastopne pobjede u Primeri došao u laganom ritmu. Leganes mu nije bio dostojan suparnik, a njegovaje obrana kapitulirala u 38. minuti kada je Isco proigrao Garetha Balea, a ovaj u trku zaobišao suparničkog golmana i smjestio loptu u praznu mrežu. U sudačkoj nadoknadi prvog dijela Bale je iz blizine zabio još jednom i došao do jubilarnog 150. pogotka u seniorskoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je Real još malo smanjio brzinu, a konačnih je 3-0 u 76. minuti postavio Alvaro Morata nakon sjajnog proigravanja Tonija Kroosa. Šesti mu je to pogodak u posljednjih šest utakmica u Realovom dresu. Za razliku od njega, Cristiano Ronaldo se i dalje muči, ove je sezone bio strijelac u samo tri od osam nastupa u Primeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je ovom pobjedom zadržao vrh ljestvice. Ima 27 bodova, pet više od Barcelone koja kasnije tijekom dana gostuje kod Seville. Nakon reprezentativne stanke Kraljevski klub očekuje gradski derbi protiv Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo