JOŠ JE NEKO VRIJEME MIRAN

DOBIO NAJBOLJU MOGUĆU VIJEST: Unatoč iznimno lošem startu u sezonu Slaven Bilić može i dalje mirno spavati

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i aktualni menadžer West Hamove momčadi Slaven Bilić nikako ne može biti zadovoljan rezultatima koje mu sastav upisuje na početku sezone u engleskom prvenstvu.

Tri utakmice i tri poraza bili su okidač medijima da ponovno zaljuljaju stolac na kojem Bilić sjedi, premda sam hrvatski trener uživa podršku struke i nekih bivših igrača tog londonskog kluba. Ono najvažnije, čini se da uživa i povjerenje klupskog vrha pa tako David Sullivan, suvlasnik kluba, kaže:

“Uprava stoji iza Slavena. On smatra da ima potrebno da napravi zaokret u formi i ispravi razočaravajući ulazak u sezonu. Zadovoljan je poslom kojeg je klub napravio u ljetnom prijelaznom roku. Dao nam je popis želja prije no što je krenulo vrijeme transfera, a mi smo uspjeli dovesti četvoricu s vrha te liste.”

Sullivan je, navodi dalje Sky Sports, priznao da Bilić nije u momčad želio dovesti Renata Sanchesa i Grzegorza Krychowiaka jer je bio ‘zadovoljan postavom koju ima’, no postojala je kombinacija prema kojoj je u klub trebao stići William Carvalho.

Najistaknutija pojačanja West Hama pred početak sezone bili su Joe Hart, Marko Arnautović, Pablo Zabaleta i Javier Hernandez.

Povratak na Net.hr