DOBILI SMO ODGOVOR NA PITANJE KOJE SVE ZANIMA: / Zašto osramoćeni Soudani nije konkurirao protiv Splita?

Image

Trener Dinama Ivajlo Petev bio je zadovoljan nakon visoke 6-0 pobjede protiv Splita u prvom dvoboju polufinala hrvatskog nogometnog kupa, koji je u srijedu bio odigran na Maksimiru.

1.3.2017.
19:48
VOYO logo

"Odigrali smo dobru utakmicu, kontrolirali igru svih 90 minuta. Bilo je puno dobrih stvari, zabili smo šest pogodaka... Zadovoljan sam i čestitam svojoj momčadi", istaknuo je Dinamov trener Ivajlo Petev i osvrnuo se na svoju posljednju visoku pobjedu.

PITANJE PRVOG FINALISTA VEĆ RIJEŠENO: Dinamo zabio šest komada, Hodžić s četiri gola uništio Splićane

"Bilo je to u Bugarskoj. Pobijedili smo Slaviju iz Sofije", kazat će bugarski strateg, čije riječi prenosi službena stranica zagrebačkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debitirao Marcos Guilherme

Protiv Splita je debitiralo i zimsko pojačanje modrih, Brazilac Marcos Guilherme.

"Pokazao je puno toga dobroga, ali ovo nije sav njegov potencijal. Osim toga, to mu je prva službena utakmica, trudio se, radio ono što sam i tražio od njega. Imao je i dvije asistencije. Zadovoljan sam s njim, ali i sa svima ostalima. Evo, i Sammir je prvi put po povratku u Dinamo zaigrao od početka. Uglavnom, moramo još puno raditi da bismo izgledali još bolje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Petev je kazao i kako je Split solidna momčad.

"Igrali su koliko smo im dozvolili. Kontrolirali smo igru, stvorili puno šansi, zabili šest golova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bilo je puno dobrih stvari, akcija, dubinskih proigravanja'

Dojam je da je protok lopte bio brži nego u prethodnim dvjema proljetnim utakmicama.

"Da bi tako bilo, morate prije svega imati – dobar teren. To je osnovno. I kad to imaš, sve izgleda drukčije. Bilo je puno dobrih stvari, akcija, dubinskih proigravanja... Da su svi tereni ovakvi kao u Maksimiru, naš bi nogomet izgledao drukčije. Teren je najvažniji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz kadra je ovom prilikom izostao ponajbolji igrač Dinama El Arabi Hilal Soudani, nogometaš koji se našao u središtu pisanja medija i kritiziranja nogometne Hrvatske nakon teatralnog pada u kaznenom prostoru u 89. minuti ligaškog susreta protiv Cibalije u Vinkovcima protekle nedjelje. Glavni sudac te utakmice Damir Batinić dosudio je nepostojeći kazneni udarac za Dinamo koji je realizirao Hodžić za pobjedu 2-1 i ostanak u lovu za Rijekom u utrci za naslov prvaka Hrvatske.

Nakon vinkovačke sramote, Soudani se našao na udaru nogometne javnosti u Hrvatskoj, isto kao i sudac Batinić. Postao je predmet sprdnje, dobio nadimak "glumac za Oscara", što je njemu jako teško palo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soudani zbog grča u mišiću nije konkurirao za susret

Novinare je, stoga, zanimao razlog izostajanja Soudanija koji za susret protiv Splita nije bio u kadru.

"Osjetio je grč u mišiću pa smo ga, u dogovoru s liječnikom, odlučili poštedjeti u ovoj utakmici", istaknuo je Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Armin Hodžić u punom je naletu. Ne samo da je u ovoj utakmici postigao četiri pogotka, već je u zadnja tri dvoboja čak sedam puta tresao mrežu.

"Vidite, i on i svi koji su u kadru veliki su potencijal! I svi oni trebaju shvatiti da moraju puno raditi na sebi kako bi došli do željenoga rezultata", zaključio je trener Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo