Otvorili odaje

DOBAR ILI JOŠ JEDAN SMIJEŠNI POTEZ MAKSIMIRSKOG KLUBA?! Dinamo za dvadeset kuna pripremio iznenađenje navijačima

Nakon što su i matematički osigurali svoj 11. uzastopni naslov prvaka Hrvatske, Dinamo je odlučio otvoriti vrata svog stadiona navijačima koji od 1. svibnja mogu u razgledavanje svog nikad dovršenog stadiona za 20 kuna po osobi uz vodiča. Tako klub ponovno pokušava pojačati vezu s navijačima, koji su još uvijek žestoka oporba klupskim čelnicima i načinju vođenja kluba.

“Dinamo je 26. travnja proslavio 105. rođendan, nekoliko dana kasnije stigao nam je i novi naslov prvaka Hrvatske, a u slavljeničkom duhu donosimo lijepe vijesti za navijače! Modri klub koji ove sezone slavi 11. uzastopni naslov prvaka Hrvatske otvara vrata stadiona Maksimir svim zainteresiranim posjetiteljima te po prvi put u povijesti kluba predstavlja razgled modrog hrama.

Bogata priča o povijesti kluba

Od 1. svibnja svi će zainteresirani moći pogledati stadion Maksimir iznutra, zaviriti u modre odaje u kojima su pripremane velike pobjede, održana najveća slavlja u povijesti kluba, podignuti deseci pehara, prolivene suze zbog teških trenutaka i sve ono što se događa iza zastora naše sportske pozornice i kada se ugase reflektori”, stoji na službenim stranicama kluba.

Tih 20 kuna uključuje obilazak Maksimira, šetnju uz travnjak uz vodiča uz priču o povijesti kluba i stadiona, odlazak prema južnoj tribini, obilazak kapelice Sv. Josipa te posjet trofejnim sobama i prostoru za medije, u kojoj se održavaju konferencije za medije.

Sve o prijavi za obilazak i ostalim informacijama možete saznati ovdje.

Inače, Dinamo je u prošlosti imao više akcija kojima je htio pojačati, odnosno, zadobiti vezu s navijačkim pukom. Međutim, većina su bili samo loši pokušaji koji nisu urodili plodom.

Povratak na Net.hr