DIVLJA HORDA: / Protutnjali gradom i napravili 40 milijuna kuna stete!

Huligani iz redova navijaca nizozemskog prvoligasa Feyenoorda napravili su zastrasujucu stetu u svome divljackom pohodu po glavnom talijanskom gradu Rimu.

6.3.2015.
6:28
VOYO logo

Izgrednici su dimnim bombama i kamenjem zasuli pripadnike policije na sredisnjem rimskom trgu Piazza di Spagna, te izazvali brojna ostecenja na vrijednim kulturnim spomenicima. Izmedu ostalih nastradala je i nedavno obnovljena fontana Della Barcaccia iz 17. stoljeca.

U cetvrtak su objavljeni i konacni podaci o pocinjenoj steti, a podatak da se radi o cak 5,2 milijuna eura, odnosno 40 milijuna kuna, zvuci zapanjujuce!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razoran bijes navijaca je bio potaknut i njihovim pijanim stanjem unatoc zabrani prodaje alkohola toga dana u gradu. Zavrsili smo procjenu nastale stete u svim sektorima i rijec je o iznosu od oko 5,2 milijuna eura", izjavio je talijanski ministar unutrasnjih poslova Angelino Alfano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nizozemska vlada odbila je platiti stetu jer se ne smatra odgovornom, a propala je i ideja o prijateljskoj utakmici izmedu Italije i Nizozemske s koje bi prihod od ulaznica isao za obnovu ostecenih spomenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo