hnl

Bravo, Dinamo: Podržali akciju za pomoć nastradalom torcidašu!

Pavo Hađija teško je nastradao na Badnjak u prometnoj nesreći. Mladom Dubrovčaninu je teško nagnječena leđna moždina, a popucali su mu prvi, drugi i četvrti kralješak. Pod nazivom ‘Svi za Pavu’, angažirali su se mnogi dobri ljudi kako bi pomogli nastradalom mladiću.

Nesretni mladić bi trebao na skupu rehabilitaciju u Švicarsku, a tri mjeseca oporavka u ‘zemlji satova i čokolade’ koštaju čak 60.000 eura. Akcija se odavno proširila i izvan Dubrovnika, kako je Pavo jedan od poznatijih torcidaša iz Dubrovnika, njegovi brojni prijatelji s tribine su krenuli u akciju pomoći.

Priključile su se i brojne osobe iz javnog života, nogometaši poput Dubrovčana Srđana Lakića i Emira Spahića, a kako su objavili iz Pavine obitelji, do 8. siječnja je skupljeno oko 120.000 kuna. Nažalost, to je samo četvtina potrebne svote.

Za vikend su najavljene brojne akcije za prikupljanje pomoći, a vaterpolisti Juga donirat će prihod od ulaznica s utakmice Lige prvaka protiv Galatasaraya. Lijepa vijest za Pava, koji se oporavlja zasad u Zagrebu, stigla je i iz Dinama, akciju su podržali i u Maksimirskoj 128.

Više informacija kako pomoći, možete saznati ovdje.

Povratak na Net.hr