LIJEPA PRIČA

DIRLJIV SUSRET: Dječak koji se zbog Ronalda probudio iz kome putovao 600 km kako bi ga vidio

Poljski dječak David Pawlaczyc našao se na naslovnicama svjetskih medija u jesen 2013. godine kada se probudio iz kome slušajući prijenos utakmice u kojoj je briljirao njegov heroj Cristiano Ronaldo.

Danas 15-godišnji David je teško nastradao u biciklističkoj nesreći prije nešto više od tri godine. Tri mjeseca je bio u komi, a probudio se u trenutku kad je Ronaldo predvodio Portugal do pobjede protiv Švedske i plasmana na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Puštali mu prijenose

Budući da je bio ogroman Ronaldov obožavatelj, roditelji su mu puštali prijenose svih utakmica slavnog nogometaša za Real Madrid i portugalsku reprezentaciju. Slučaj je htio da se probudio iz kome točno u trenutku kad je Ronaldo kompletirao hat-trick u uzvratnoj utakmici dodatnih kvalifikacija za SP protiv Švedske, te donio svojoj reprezentaciji pobjedu 3-2 i plasman u Brazil.

Priča je obišla svijet, a David je dobio priliku upoznati Ronalda 2014. kada ga je Real Madrid pozvao na utakmicu protiv Borussije Dortmund u četvrtfinalu Lige prvaka. Real je u srijedu navečer gostovao u Varšavi kod Legije, a David je putovao šest sati kako bi se prije utakmice još jednom susreo sa svojim uzorom.

Uz pomoć prevoditelja dvojac je kratko porazgovarao, a Ronaldo je mladom Poljaku poklonio nekoliko suvenira i fotografirao se s njim.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr