DIREKTOR POLJUDSKOG PRVOLIGAŠA PODIJELIO NAVIJAČE: / Postoje tri grupe, a dvije Hajduku ne žele dobro

Image
25.12.2016.
13:47
VOYO logo

Preuzeo je Branco na sebe dio krivice zbog četvrte pozicije kluba na ljestvici hrvatskog nogometnog prvenstva ('Ne bježim od krivnje, kriv sam, predvodim sportski odjel!'), priznao da bi igrački kadar mogao doživjeti promjene ('Svi su igrači na prodaju, ovisno o ponudama, ali bi Nikola Vlašić trebao biti naš nositelj igre na proljeće!') i dodao:

"U Hajduku ima samo jedna važna stvar, mora se dobiti prva sljedeća utakmica. Treba nam i pozitivno, konstruktivno medijsko praćenje, stabilnost, jedinstvo i povjerenje. Ako javnost misli da nisam taj, otići ću sutra."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijače Hajduka ovako je podijelio:

"Shvatio sam, imamo tri grupe navijača. One prave koji su bili na Pjaci kada se potpisao ugovor o otkupu dionica, muškarci, žene, djeca... Tada sam osjetio posebnu energiju. Druga su skupina oni koji su prije u klubu radili ili igrali, a sada ne žele dobro Hajduku, žele da novi ljudi u klubu ne uspiju. Treća skupina su oni koji su izvan kluba, a koji bi željeli biti u klubu kao trener, sportski direktor, predsjednik... Ni oni ne žele dobro Hajduku, nego da ne uspijemo kako bi oni mogli doći na naša mjesta. Treba se uspoređivati s prošlosti, ali ne stalno. Nekad je prošlost za muzeje. Trebamo gledati sada i budućnost."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo