Dinamo 'ukrao' još jednog velikog talenta

Nakon što su Vedran Jugović, Ivan Vargić, Zoran Kvržić i Marko Lešković dres Osijeka zamijenili onim riječkim, još je jedan igrač bijelo-plavih napustio Osijek.

5.2.2013.
14:24
VOYO logo

"Upravo se vraćam iz Zagreba, gdje sam uspješno dovršio razgovore sa Zdravkom Mamićem. Dino će u petak obaviti liječničke preglede i ako to prođe, potpisat će sedmogodišnji ugovor. Uvjetima koji su ponuđeni od Dinama smo zadovoljni", istaknuo je Željko Perić, otac mladog Osijekovog juniora za kojeg je Dinamo platito 120.000 eura odštete.

"Žao mi je što Dino nije ostavio nekakav igrački trag i u seniorskoj momčadi Osijeka. Međutim, situacija je takva da je klub u neugodnom financijskom položaju i nismo imali previše izbora. S druge strane drago mi je ako će Dinin transfer pripomoći NK-u Osijek da se izvuče iz financijskih problema. A Dino? Valjda će se jednog dana vratiti i odigrati koju godinu i u bijelo-plavom dresu", zaključio je otac mladog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Osijeka su istaknuli kako im je žao što su morali prodati tako talentiranog igrača, ali financijska situacija u klubu nije dozvolila nikakav drugi scenarij.

"Nije ni meni drago što smo morali učiniti taj potez, ali mi smo pred zidom raznih obveza koje moramo ispunjavati od monitoringa UEFA-e, do novog Zakona o stečaju koji ne poznaju nikakva izmotavanja", rekao je predsjednik NK Osijeka Josić za Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo