DINAMU SE OTVORILA SJAJNA PRILIKA: / Prvak Hrvatske je u situaciji u kojoj bi htjeli biti svi; Gotovo da nije moglo proći bolje

Image
Foto: Profimedia

Dinamo nikad možda nije bio u ovakvoj situaciji u Europi

26.11.2020.
22:24
Profimedia
VOYO logo

Gotovo da nije moglo bolje proći za Dinamo u Klagenfurtu, otvorila se šansa koju Zagrepčani moraju iskoristiti. Čista večerašnja pobjeda 3:0 u Klagenfurtu i remi u drugoj utakmici CSKA i Feyenoorda Dinamu otvara veliku priliku za novo prezimljavanje u Europi. Sve se može riješiti u Rotterdamu protiv Feyenoorda 3. prosinca...

CSKA i Wolfsberger odigrali nulu

Dobre su vijesti stigle iz Moskve, gdje je domaći Vlašićev i Bistrovićev CSKA odigrao nulu s Feyenoordom, u dvoboju u kojem je domaćim imao više od 40 minuta igrača više. Plavi su pobjedom zasjeli na čelo skupine K s 8 bodova i gol razliku 4:0, imja tri boda prednosti pred Feyenoordom, četiri pred WAC-om i pet pred CSKA, koji se pretvorio u dosadašnje najveće razočaranje u grupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
DINAMO IMA NAJBOLJU OBRANU U EUROPI: /

Plavi su oduševili nogometni svijet; 'Ponosan sam zbog toga'

Image
DINAMO IMA NAJBOLJU OBRANU U EUROPI: /

Plavi su oduševili nogometni svijet; 'Ponosan sam zbog toga'

Stoga, kad sve navedeno zbrojimo i oduzmemo, stvar je prilično jasna. Pobjedom će sigurno osigurati europsko proljeće drugi put u tri sezone, ali i prvo mjesto u skupini.

Fantastičnu priliku imaju Zagrepčani, možda i najbolju ikad u Europskoj ligi. Sve se posložilo, hrabra igra se naplatila, a naravno, i Božica Fortuna je pridonijela. Kao i loša igra CSKA, koji je prije početka slovio za favorita grupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovako stoje stvari

Remijem također Dinamo može osigurati prolazak skupine K ako u drugoj utakmici između CSKA i Wolfsbergera također bude remi. A bude li remi u rubrici golovi, u tom slučaju Plavi mogu biti i prvi u grupi, jer je na Maksimiru bilo 0:0. Sad se u toj varijanti gledaju golovi.

U slučaju poraza također možemo do drugog kruga, odnosno osigurati šesnaestinu finala i prije posljednjeg kola Europske lige, ako Rusi i Austrijanci remiziraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnjem kolu 10. prosinca od 21 sat Dinamo dočekuje CSKA, a Wolfsberger dočekuje Feyenoord. Nadamo se kako će susret sa CSKA biti nevažan za prolaz dalje, a i nadamo se za pun plijen, i prvo mjesto u grupi.

Bez primljenog gola nakon 4. kola

U susretu 4. kola K skupine Europske lige Dinamo je u Klagenfurtu pobijedio Wolfsberger s 3:0 izdvojivši se na vrhu ljestvice. Golove za važnu pobjedu "modrih" zabili su Lovro Majer (60), Bruno Petković (75) i Luka Ivanušec (90).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je tako i nakon četiri kola ostao bez primljenog pogotka u Europskoj ligi, a s osam osvojenih bodova predvodi ovu skupinu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo