OGLAS

DINAMU SE OTVORILA SJAJNA PRILIKA: / Prvak Hrvatske je u situaciji u kojoj bi htjeli biti svi; Gotovo da nije moglo proći bolje

Image
Foto: Profimedia

Dinamo nikad možda nije bio u ovakvoj situaciji u Europi

26.11.2020.
22:24
Profimedia
VOYO logo

Gotovo da nije moglo bolje proći za Dinamo u Klagenfurtu, otvorila se šansa koju Zagrepčani moraju iskoristiti. Čista večerašnja pobjeda 3:0 u Klagenfurtu i remi u drugoj utakmici CSKA i Feyenoorda Dinamu otvara veliku priliku za novo prezimljavanje u Europi. Sve se može riješiti u Rotterdamu protiv Feyenoorda 3. prosinca...

CSKA i Wolfsberger odigrali nulu

Dobre su vijesti stigle iz Moskve, gdje je domaći Vlašićev i Bistrovićev CSKA odigrao nulu s Feyenoordom, u dvoboju u kojem je domaćim imao više od 40 minuta igrača više. Plavi su pobjedom zasjeli na čelo skupine K s 8 bodova i gol razliku 4:0, imja tri boda prednosti pred Feyenoordom, četiri pred WAC-om i pet pred CSKA, koji se pretvorio u dosadašnje najveće razočaranje u grupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
DINAMO IMA NAJBOLJU OBRANU U EUROPI: /

Plavi su oduševili nogometni svijet; 'Ponosan sam zbog toga'

Image
DINAMO IMA NAJBOLJU OBRANU U EUROPI: /

Plavi su oduševili nogometni svijet; 'Ponosan sam zbog toga'

Stoga, kad sve navedeno zbrojimo i oduzmemo, stvar je prilično jasna. Pobjedom će sigurno osigurati europsko proljeće drugi put u tri sezone, ali i prvo mjesto u skupini.

Fantastičnu priliku imaju Zagrepčani, možda i najbolju ikad u Europskoj ligi. Sve se posložilo, hrabra igra se naplatila, a naravno, i Božica Fortuna je pridonijela. Kao i loša igra CSKA, koji je prije početka slovio za favorita grupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovako stoje stvari

Remijem također Dinamo može osigurati prolazak skupine K ako u drugoj utakmici između CSKA i Wolfsbergera također bude remi. A bude li remi u rubrici golovi, u tom slučaju Plavi mogu biti i prvi u grupi, jer je na Maksimiru bilo 0:0. Sad se u toj varijanti gledaju golovi.

U slučaju poraza također možemo do drugog kruga, odnosno osigurati šesnaestinu finala i prije posljednjeg kola Europske lige, ako Rusi i Austrijanci remiziraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnjem kolu 10. prosinca od 21 sat Dinamo dočekuje CSKA, a Wolfsberger dočekuje Feyenoord. Nadamo se kako će susret sa CSKA biti nevažan za prolaz dalje, a i nadamo se za pun plijen, i prvo mjesto u grupi.

Bez primljenog gola nakon 4. kola

U susretu 4. kola K skupine Europske lige Dinamo je u Klagenfurtu pobijedio Wolfsberger s 3:0 izdvojivši se na vrhu ljestvice. Golove za važnu pobjedu "modrih" zabili su Lovro Majer (60), Bruno Petković (75) i Luka Ivanušec (90).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je tako i nakon četiri kola ostao bez primljenog pogotka u Europskoj ligi, a s osam osvojenih bodova predvodi ovu skupinu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo