NEVJEROJATNO

DINAMU NESHVATLJIVO PROPALI VELIKI TRANSFERI: ‘Ovako nešto u životu nismo doživjeli’

‘Kad god bi Zoran Mamić usmeno dogovorio nešto, Sporting bi slao neke druge, posve drukčije parametre’

Ništa od dolaska Rafaela Camacha, krilnog napadača, kao i od Josipa Mišića u Maksimir. Pregovori sa portugalskim uglednikom Sportingom su propali i Dinamo je definitivno izašao iz pregovora. Zadnjeg dana prijelaznog roka u Maksimiru tako nisu uspjeli dogovoriti dolazak dvojice željenih igrača…

STIŽU POJAČANJA NA MAKSIMIR: Dinamo zadnjeg dana prijelaznog roka radi veliki posao, dolaze mladi Portugalac i hrvatski veznjak?

Izvori Sportskim novostima kazuju da je s ljudima iz Sportinga bilo nemoguće pregovarati, te da Dinamo u svom sportskom životu to nikada nije doživio…

‘Mišić je svim silama htio doći u Dinamo’

“Praktički, nije bilo mogućnosti da se dovedu ti igrači, iako je zagrebački klub napravio sve što je mogao. Recimo, Mišić je svim silama htio doći u Dinamo, nije želio ići u PAOK na novu posudbu. Grci su ga htjeli, ali on je imao zagrebačke planove. Čak je kazao čelnicima Sportinga; ‘ili Dinamo, ili se vraćam u Sporting’! Portugalci su stalno zavlačili Dinamo, do zadnjeg trenutka”, stoji u tekstu SN-a.

Kad god bi Zoran Mamić usmeno dogovorio nešto, Sporting bi slao neke druge, posve drukčije parametre. Ista je situacija bila i kod Camacha. On je također želio u Dinamo, kao i njegov otac, te zastupnik.

Bila je usmeno dogovorena varijanta posudbe na dvije godine’

“Bila je usmeno dogovorena varijanta posudbe na dvije godine, ako ga Dinamo otkupi nakon godine dana, jedna je cijena, a nakon druge godine, neka druga…. Međutim, Sporting je tražio ekskluzivno pravo da ga mogu vratiti već idućeg ljeta, što Dinamu nije odgovaralo. Nisu u Maksimiru ‘lajbeki’ da razigravaju igrača za drugi klub”.

Dinamo je ipak zadnjeg dana prijelaznog roka doveo jednog igrača! Iz Lokomotive je vraćen Mario Čuže!

Povratak na Net.hr