DINAMOVCI U TORINU ISPUNJAVAJU SNOVE: / Nada u uspjeh itekako je prisutna

Image

Pred nogometašima Dinama posljednja je utakmica u Ligi prvaka. Susret 6. kola skupine H u srijedu protiv Juventusa u Torinu označit će i njihov kraj ovosezonskih europskih susreta.

6.12.2016.
19:06
VOYO logo

Trener hrvatskog prvaka Ivajlo Petev i prvotimac Mario Šitum najavili su na konferenciji za medije, prenosi Dinamova internetska stranica, ono što donosi srijeda s početkom u 20:45 sati.

"Čeka nas utakmica Lige prvaka protiv Juventusa, posljednja utakmica grupne faze. Svjesni smo kakva su oni ekipa i kakva nas utakmica čeka. Vidjet ćemo do kuda smo stigli i nadam se da ćemo dobro odigrati. Sve je u našim glavama. Svi su igrači zdravi, imamo još trening večeras i nakon toga ćemo odlučiti tko će igrati od prve minute. Nadam se da će svi dati sve od sebe, to je najvažnije za momčad", kaže Petev uz dodatak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ispustili smo do sada koji bod...'

"Ispustili smo do sada koji bod u Ligi prvaka, ali bitno je da u svakoj utakmici pokažemo više sigurnosti, samopouzdanja i kvalitete. Nadamo se da ćemo sutra uspjeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Šitum dvije je godine proveo u talijanskoj Speziji i dobro je upoznat s kvalitetom Juventusa:

"Svi znamo tko je Juventus u nogometnom svijetu, velika su ekipa. Mi trebamo misliti na sebe, ovo nam je zadnja utakmica Lige prvaka ove sezone. Želimo izgledati kao ozbiljna ekipa, boriti se za naš dres do kraja. Isto tako želimo pokazati zajedništvo na terenu. Možemo biti opušteni, ali i pokazati svoje kvalitete."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovo je vrh, svi ovo sanjaju'

"Prije godinu dana igrao sam u Serie B, a sad igram ovdje protiv velikog Juventusa. Puno me prijatelja zvalo, ovo je vrh svjetskog nogometa i svi sanjaju ovo. Mi ovo možemo proživjeti i zato kažem da trebamo uživati u svakom trenutku. Svi koji su ovdje to su zalaganjem i ponašanjem sigurno zaslužili", poručio je za kraj Šitum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo