DINAMOVCI SRETNI NAKON TRI BODA: / 'Uvijek nam je teško protiv Lokomotive'

Image
Foto: PIXSELL

Hat-trickom svog alžirskog napadača Soudanija, nogometaši Dinama svladali su Lokomotivu 3-0 u gradskom derbiju koji je u sklopu 7. kola Prve HNL igran u Kranjčevićevoj.

27.8.2017.
21:59
PIXSELL
VOYO logo

"Mislim da je bila sadržajna utakmica s obzirom na temperaturu koja se nije spuštala. Zasluženo smo pobijedili, imali smo malih problema u otvaranju utakmice, kod dva uvodna ubačaja Lokomotive smo imali i malo sreće. Stvorili smo još dosta ozbiljnih situacija, pristup je bio pravi, vidjelo se u organizaciji igre i situacijama koje smo radili da je sve funkcioniralo", prokomentirao je trener Dinama Mario Cvitanović i, prenosi Goal, dodao:

Image
OČEKIVANI RASPLET GRADSKOG DERBIJA: /

Hat-trick Soudanija za 25. pobjedu Dinama u 26. ogledu protiv Lokomotive

Image
OČEKIVANI RASPLET GRADSKOG DERBIJA: /

Hat-trick Soudanija za 25. pobjedu Dinama u 26. ogledu protiv Lokomotive

"Od svih se očekuje da igraju dobro i daju svoj maksimum, ali prioritet je da se žrtvuju za momčad i pokazuju zašto su u Dinamu. Soudani je pokazao zašto svake sezone zabija 15-20 golova, to je Souadni kakvog mi trebamo, ali i kakav on sam želi biti. Nije ni on bio zadovoljan dosadašnjim prezentacijama, no mučile su ga i ozljede. Sretan sam zbog njega, ali i svakog pojedinca. Čestitam momcima na karakteru i prikazanoj igri danas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

27.08.2017., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 07. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Domagoj Antolic; Buric Mario, Petar Stojanovic. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Lokomotivin strateg Mario Tokić je kazao:

"Zaslužena pobjeda Dinama, u početku smo imali svojih prigoda koje morate zabiti ako želite nešto izvući protiv Dinama. To nismo uspjeli, iz prve prave prigode Soudani nam je odmah zabio. Sve je onda otišlo u njihovom smjeru, iako smo i u nastavku imali par situacija koje su mirisale na gol. Nismo uspjeli zabiti, a nakon 2:0 sve je bilo gotovo. Imamo mladu momčad, ali sam dosta nezadovoljan igrom središnje obrane koja ponavlja iste greške."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je pobjeda zaslužena smatra kapetan Dinama Domagoj Antolić:

"Od starta utakmice smo dobro počeli, imali posjed lopte i uspješno kombinirali. I na vrijeme zabili gol. A kada mi zabimo gol, onda stvari idu na naš mlin. To smo pokazali i danas, pa zasluženo pobijedili. Imamo četiri boda prednosti nad Rijekom, stojimo dobro i imamo jako dobar raspored. Sada se za svaku utakmicu možemo pripremati sedam dana, tako ćemo biti puno odmorniji, a to je najveća prednost između nas i Rijeke. Oni će se trošiti u Europi, ali mi moramo gledati samo sebe, pobjeđivati i neće biti nikakvih problema."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borna Sosa je za isti izvor dodao:

"Znali smo kakav nas suparnik očekuje, uvijek nam je teško protiv Lokomotive. Njima su početkom sezone otišla dva najbolja igrača, to se odražava na igru Lokomotive. Mi smo od samog početka bili dobri, nastavili pozitivan niz u Prvoj HNL. Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, kontrolirali posjed lopte, bili mirni u pasu. Soudaniju čestitam na tri lijepa gola, još jednom je pokazao koliko je klasan igrač."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo