JOS UVIJEK NE VJERUJU / 'Ovo je nevjerojatno, ja sam bez rijeci'

Dugo ce u Splitu pamtiti nesretni derbi s Dinamom i propustenu priliku za osvajanje sva tri boda.

14.3.2015.
19:32
VOYO logo

17-godisnjak koji je u 71. minuti doveo Bijele u vodstvo i bacio Poljud u trans ipak nije docekao da ga proglase herojem. Dinamo je izjednacio u 94. minuti, prekrasnim golom Machada u posljednjim sekundama.

"Ne mogu vjerovati da nismo uspjeli dobiti utakmicu. Igrali smo dobro, bili smo bolji cijelim tijekom susreta. Sretan sam zbog pogotka, ali sto to vrijedi kada nismo dobili. Machado je nevjerojatno pogodio, malo nam je falilo do pobjede. Publika je bila odlicna nosili su nas cijelu utakmicu, steta sto im nismo podarili tri boda", rekao je Balic za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugo vec igraci Hajduka nisu bili tako utuceni, pogotovo nesretni vratar Lovro Kalinic, koji nije uspio skinuti Machadov volej u zadnjim sekundama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tesko je bilo obraniti udarac Machada, zaista je pogodio vrhunski. Tuzni smo nakon svega jer smo zasluzili pobjedu. Nismo ekipa koja zna leci po terenu i zadrzati vrijeme. Dominirali smo cijelu utakmicu. Dinamo je bilo los u odnosu na kvalitetu koju posjeduje".

Cudio se i Goran Milovic...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

" Nevjerojatno je kako nismo osvojili sva tri boda. Bez rijeci sam zbog toga pogotka u sudackoj nadoknadil. Vec nam se drugu utakmicu dogada protiv Dinama da gubimo bodove u zadnjim trenuciima. Ginuli smo cijelu utakmicu, borili se jedan za da drugoga i stvarno je steta sto nismo pobijedili. Machado je pogodio paucinu. Zao mi je navijaca, zasluzili smo pobjedu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo