DINAMOVCI PROKOMENTIRALI SRAMOTNU SEZONU U LIGI PRVAKA: / 'Taj podatak loše zvuči, ali...'

Image
Foto: MARCO BERTORELLO

Dinamo je neslavno završio još jednu sezonu Lige prvaka.

7.12.2016.
23:14
MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Hrvatski prvak nije imao šanse u Torinu protiv Juventusa. Poraz od 2-0 još je i podnošljiv, ali pitanje je kako bi ova utakmica završila da je trener Stare dame Massimiliano Allegri na megdan Dinamu poslao svoju najjaču momčad.

Kako bilo, Modri su sa šest poraza okončali natjecanje po skupinama i u sezoni 2011/12. godine uz razliku pogodaka 3-22. Ove sezone, Dinamo čak nije uspio zabiti niti jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu su završili s nula bodova i razlikom pogodaka 0-15. Dinamo je jedini od 80 klubova u Ligi prvaka i Europskoj ligi koji ove sezone nije zabio niti jedan pogodak. Hrvatski prvak je tako postao tek treći klub u povijesti koji nije postigao niti jedan gol u skupini.

Image
Image

S

'Šteta što nismo naše šanse iskoristili u ovom dvoboju'

"Čestitam svim igračima koji su igrali ove sezone u Ligi prvaka. Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro, drugo isto, ali svi znamo kakva je momčad Juventus. Prvi gol smo primili na način na koji smo primili. Drugi pogodak smo primili iz prekida, tu smo mogli bolje reagirati. Šteta što mi nismo naše šanse iskoristili u ovom dvoboju. To je škola. I veliko iskustvo. Sretan sam što imamo tako kvalitetne mlade igrače", kazao je nakon susreta trener Dinama Ivajlo Petev za kamere HTV-a i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Znam da će moji igrači jednog dana igrati u TOP ekipi'

"Znam da će moji igrači jednog dana igrati u TOP ekipi. Nedostaje nam taj zadnji pas, to je iskustvo. Jednog dana to će dobiti u igri. Sve je u glavi. Da, nismo zabili niti jedan gol u Ligi prvaka, istina. Ali za to se mora izgledati drugačije, igrati drugačije. Siguran sam da ćemo jednog dana izgledati kao momčad koja to može postići. Sve golove koje smo mi primili u Ligi prvaka su naše pogreške. Samo naše", dao je do znanja bugarski strateg i za kraj se osvrnuo na finiš jesenskog dijela prvenstva i na moguće odlaske iz kluba.

Image
Image

"Imamo još dvije utakmice do kraja zimske stanke, sve ćemo vidjeti tko će ostati, a tko otići. U tim susretima moramo pobijediti", završio je Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ove sezone je bila takva grupa da nam protivnici nisu pružili šansu'

Mladi Nikola Moro odigrao je dobru utakmicu u dresu Dinama.

"Pa dobro. Ovo je za mene bilo jedno predivno iskustvo. Na ovakvom stadionu, protiv ovakve ekipe. Što se tiče utakmice, primili smo te golove. Mogli smo i bolje, ali što je, tu je. Pričali smo dosta trener i ja uoči susreta i prije tri dana mi je trener kazao kako se moram psihički spremiti jer ću zaigrati", izjavio je Moro, dok je kapetan u ovom susretu Josip Pivarić prokomentirao neslavni rekord Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj podatak loše zvuči. Ali ove sezone je bila takva grupa da nam protivnici nisu pružili šansu. U prvom poluvremenu smo mogli neke akcije završiti bolje, u drugom su oni pokazali svoju kvalitetu. Imamo dobre mlade igrače koji samo ako nastave raditi, jednog dana će biti jako dobri. Kao što sam rekao, mi nismo bili na razini kao prošle sezone. Nedostajali su nam neki bitni igrači u odnosu na prošlu godinu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo