I GRAČAN U PROBLEMIMA

DINAMOVCI OTKAZALI DOLAZAK NA OKUPLJANJE: Javili da su ozlijeđeni, iako su bili na klupi protiv Hajduka

Trojica mladih hrvatskih reprezentativaca Ćorić, Fiolić i Pavičić otkazali su dolazak na okupljanje uoči posljednje utakmice kvalifikacija za U-21 Euro koja se igra u Švedskoj, 10. listopada

Portal Goal.com piše kako su u nedjelju stigli otkazi trojice dinamovaca koji uopće nisu igrali u derbiju, nego su bili na klupi. Pa su javili izborniku da su ozlijeđeni!? To su Ćorić, Fiolić i Pavičić. Tako se izbornik mlade U-21 reprezentacije našao u problemima uoči utakmice u kojoj našoj mladoj izabranoj vrsti treba pobjeda protiv mladih europskih prvaka.

TOTALNA DRAMA U REPREZENTACIJI: Nakon kapetana Modrića i Lovrena, Čačiću zbog ozljede otkazao i Ivan Rakitić!

‘Neću prejudicirati stvari dok ne dobijemo medicinsku dokumentaciju’

“Dinamovci koji su otkazali? Neću prejudicirati neke stvari dok ne dobijemo medicinsku dokumentaciju”, prokomentirao je izbornik Nenad Gračan otkaze dinamovaca i istaknuo kako su umjesto njih na okupljanje pozvani Krovinović, Brekalo i Mišić. Gračan još dodao kako će se čuti sa izbornikom A vrste Antom Čačićem i vidjeti kakve su mogućnosti da im se priključe netko iz A vrste.

nenad gračan

‘Najvažnije je stvarati igrače za A vrstu’

“Uvijek se događalo da nam se igrači zbog ozljeda i A reprezentacije, važan rezultat, ali najvažnije je stvarati igrače za A vrstu. Ovo su igrači koji mogu podnijeti teret, bili smo i ranije oslabljeni i dobro smo odradili sve. Važno je u ovih sedam dan u Medulinu pokušati napraviti neke stvari da zaustavimo brze izlaske Šveđana”, dao je do znanja Nenad Gračan.

Povratak na Net.hr