DINAMOVAC U SUZAMA ZBOG TRAGEDIJE BRAZILSKE MOMČADI: / 'U tom su avionu bila trojica mojih prijatelja'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U redovima hrvatskog prvaka Dinama najviše pogođen nesrećom zrakoplova u kojem su bili nogometaši Chapecoensea je 25-godišnji brazilski veznjak Jonas.

29.11.2016.
16:39
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Zrakoplov sa 72 putnika i devet članova posade, uključujući momčad brazilskog prvoligaša Chapecoensea, srušio se u zabačenom planinskom području u Kolumbiji. Šest osoba preživjelo je pad, među njima i trojica nogometaša. Brazilski klub putovao je na prvu utakmicu finala Copa Sudamericane, južnoameričke inačice Europske lige, u kojoj je trebao igrati protiv kolumbijskog Atletico Nacionala.

'Slutio sam najgore'

Dinamovac Jonas nikad nije igrao za Chapecoense, ali u tom klubu je imao nekoliko prijatelja, tako da je ova tragedija jako potresla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Užasno se osjećam. Čim sam ujutro čuo vijest o rušenju aviona, slutio sam najgore. Evo, sad sam čitao na brazilskim portalima kako je u Brazilu proglašeno tri dana žalosti zbog tragične pogibije. U tom su avionu bila trojica mojih prijatelja s kojima sam dijelio svlačionicu", rekao je šokirani Jonas za Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lucas Gomes, Marcelo Augusto i Arthur Maia. Svo troje bili su veliki profesionalci; sjajni i karakterni ljudi s kojima je bilo zadovoljstvo djeliti svlačionicu. Beskrajno sam tužan", dodao je Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo izrazio sućut

Dinamo je, inače, tijekom dana izrazio sućut klubu, te rodbini i prijateljima poginulih u zrakoplovnoj nesreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uprava, stručni stožer i igrači GNK Dinamo izražavaju duboko žaljenje zbog velike tragedije u kojoj je život izgubio velik broj igrača, članova stručnog stožera i prijatelja brazilskog Associacao Chapecoense de Futebol. Počivali u miru", poručili su iz Dinama.

Sve o nesreći brazilskih nogometaša pročitajteOVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo