Dinamovac rastura na igrici i pravi je hit!

Zaljubljenici nogometne video-igrice Football Manager došli su na svoje.

11.11.2014.
10:56
VOYO logo

U igrici jako dobro kotira hrvatski prvak Dinamo, preciznije jedan njegov igrač, iako je u stvarnom životu iza Modrih tjedan za zaborav u kojem su popili petardu od Red Bull Salzburga u Europskoj ligi (1:5), te su odigrali tek 0:0 protiv Zagreba u hrvatskom prvenstvu.

Analizirajući samu igricu, portal squawka.com izdvojio je igrače koje se posebno isplati dovesti u vlastiti klub, a kriterij je, dakako, omjer svote uloženog novca za transfer u odnosu na kvalitetu i potencijal samog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na samom vrhu spomenutog popisa nalazi se igrač veznjak zagrebačkog Dinama Ante Ćorić kojeg se naziva novim Lukom Modrićem. Njegova cijena na igrici iznosi 800.000 funti, a posebno ga se isplati dovesti jer mu ugovor na igrici istječe na kraju aktualne sezone.

S obzirom na cijenu i vrlo tehničke karakteristike koje su mu dodijeljene, a kojima nadomještava manjak fizičke snage, Ćorić spada na sam vrh najpovoljnijih kupnji, a 17 mu je godina tek. To dakako znači da ima puno prostora i vremena za napredak, kao uostalom i u stvarnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo