DINAMOV STOPER ŽELJA JE ŠKOTSKOG VELIKANA, ALI...: / Celtic odustaje od njega iz istog razloga kao i Man Utd

Image

Ako je vjerovati napisima The Scottish Suna, škotski velikan Celtic je bio spreman provjeriti koliko su u Dinamu odlučni zadržati 19-godišnjeg stopera Filipa Benkovića.

6.1.2017.
17:38
VOYO logo

Spomenuti izvor piše da je godinama dominantna momčad škotskog prvenstva pozorno pratila hrvatskog U21 reprezentativca koji je postao ključni igrač maksimirskog kluba u ovoj sezoni. Dodaje se i da je Benković ugovorno za Dinamo vezan do sredine lipnja 2020. godine, ali i da mu je hrvatski prvak ponudio novi petogodišnji ugovor kako bi odbio napade Celtica i ostalih europskih velikana zainteresiranih za svog braniča rođenog 1997. godine.

"Ove je sezone stekao iskustvo igranja u Ligi prvaka u kojoj je nastupao protiv Juventusa, Lyona i Seville, premda se zagrebački klub osramotio upisivanjem svih šest poraza u tom natjecanju", navodi The Scottish Sun podsjećajući i da je Celtic u rujnu 2015. godine iz Dinama doveo Jozu Šimunovića u transferu vrijednom tri milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje se i da je za Benkovićeve usluge interes pokazao i Manchester United, ali i odustao od njega nakon što se ponuda od deset milijuna funti pokazala nedovoljno visokom. Odustat će i Celtic nakon što su se upoznali s cijenom za njegove usluge, a ona navodno iznosi 17 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo