MLADI DINAMOV DRAGULJ NE BOJI SE PLZENA: / 'Naša snaga je u kolektivu'

Image
Foto: Pixsell

Dinamo sutra protiv plzenske Viktorije igra prvu utakmicu šesnaestine finala Europske lige

13.2.2019.
12:40
Pixsell
VOYO logo

Vezni igrač zagrebačkog sastava Amer Gojak upravo je na dan putovanja za češki Plzen proslavio 22. rođendan. Modri će tamo u četvrtak odigrati prvu utakmicu šesnaestine finala Europske lige.

"Najveći poklon bio bi mi da pobijedimo. Atmosfera je super, svi jedva čekamo utakmicu i nadam se da će sve dobro završiti. Znamo da su oni kvalitetna ekipa, da su čvrsti i bit će teška utakmica. Dat ćemo maksimum," kazao je BiH reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gojak je debitirao u dresu Dinama u ožujku 2015. i priznao je kako će ogledi protiv češkog kluba biti njegove najveće utakmice.

'Ovo je moja najveća utakmica do sada'

"Sigurno da je ovo najveća utakmica do sada za mene, pripremit ću se dobro i dati sve od sebe. Znači nam puno to što ćemo imati uz sebe navijače i nadam se da će nas nositi cijelu utakmicu. Naša snaga je u kolektivu i zajedno ćemo pokušati izboriti pozitivan rezultat. Puno smo se pripremali, treneri su nam prenijeli puno važnih stvari o njima, vjerujemo u sebe," poručio je mladi veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema podacima njemačkog portala transfermarkt.de Dinamo je procijenjen na 49 milijuna eura, a češki sastav vrijedi 31 milijuna eura.

Nema Hajrovića, Gavranovića i Šunjića

Najskuplji igrač im je slovački veznjak Hrosovsky, a nakon njega slijedi napadač Krmenčik koji je ozlijeđen i neće nastupiti. Česi su u zimskom prijelaznom roku doveli Francuza Beauguela koji je došao iz Zlina, a zabio je 10 golova ove sezone u češkom prvenstvu. Kod Dinama neće biti suspendiranog Hajrovića i ozlijeđenih Gavranovića i Šunjića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je na rasporedu u četvrtak u 21.00 sati na Doosan Areni u Plzenu, a utakmicu će suditi Nizozemac Serdar Gozubuyuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo