SAD SE ZNA / Dinamov kapetan otkrio istinu o sukobu s Mamicem

U hrvatskim medijima proteklog tjedna pisalo se o verbalnom sukobu u svlacionici izmedu Zorana Mamica i kapetana Dinama Arijama Ademija. Naime, Ademi je u utorak protiv Osijeka zamijenjen vec u 31.

2.5.2015.
13:59
VOYO logo

A u svlacionici na poluvremenu je, navodno, doslo i do velikog verbalnog okrsaja u kojem su pale i ruzne rijeci. Odmah slijedeci dan prije treninga Mamic je obavio razgovor s Ademijem, i dvojac je rijesio stvar. No, sto se tocno dogodilo?

"Mislim kako je sve to malo prenapuhano, nisam napravio nista prestrasno. Istina, u jednoj sam situaciji opsovao suca, ispricao sam mu se, ispricavam mu se i ovom prilikom", kazao je Ademi za Goal.com., te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali, nisam niti cu ikada baciti dres Dinama! Bio sam ljutit, ali dres nisam bacio".

Jesu li u svlacionici pale teske rijeci?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma glupost, kakav verbalni sukob! Sef mi je rekao da kao kapetan Dinama to ne smijem raditi, niti se tako ponasati na travnjaku. To sam prihvatio, ispricao se treneru i cijeloj momcadi, i sada idemo dalje".

Ademi zna da je pogrijesio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjestan sam toga. Gledajte, znam da sam kapetan Dinama i da moram razgovarati sa sucima, ali ne na takav nacin. Protiv Osijeka sam pretjerao i to prihvacam".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo