DINAMOV DRAGULJ IŽIVCIRAN: / 'Stalno me zivkaju, morao sam ugasiti i Facebook profil'

U priči o najvećim talentima hrvatskog nogometa nezaobilazno je ime Ante Ćorića koji će za nekoliko dana proslaviti 18. rođendan.

8.4.2015.
10:28
VOYO logo

Danas, na pragu punoljetnosti, mlađahni se ofenzivni veznjak sve više nameće treneru Zoranu Mamiću, a stručnjaci su gotovo jednoglasni u ocjeni da se radi o izvanserijskom talentu koji bi za koju godinu mogao biti lokomotiva hrvatskog nogometa. S U-19 reprezentacijom, iako to i nije njegova generacija, nedavno se ipak nije proslavio: mali Vatreni su doživjeli debakl u kvalifikacijama i neće ih biti na Europskom prvenstvu.

"Nisam i ne mogu biti zadovoljan našim igrama u Austriji. Ova generacija može i mora više, da smo bili malo kompaktniji, sve bi bilo puno drugačije. Nažalost, nismo bili puno na okupu, tek nekoliko dana. U Austriji nas je napustila i sreća, mislim kako smo u svim utakmicama bili bolji od suparnika. No, nije bilo rezultata. Šteta", rekao je Ćorić u intervjuu za Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno, talent njegova kalibra redovito privlači zanimanje europskih klubova, ali hrvatskom se tinejdžeru to zasad uopće ne sviđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Joj, nimalo me ne zanimaju te priče. I razgovori sa skautima ili menadžerima. Nemam pojma kako, ali sada su saznali moj broj mobitela i često me sami zivkaju na telefon. Sada sam punoljetan, pa im je to valjda dozvoljeno. Strašno me to živcira, čak sam deaktivirao i Facebook profil. Ne želim se sada zamarati skautima niti pričama o potencijalnom odlasku. Uživam u Dinamu i tu ću biti do daljnjega", iskreno je zaključio Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo