DINAMO ZAPUCAO JEDANAESTERAC! / Sudac Marić napustio teren u pratnji zaštitara!

Image
Foto: PIXSELL, Hrvoje Jelavić

U najvećem derbiju hrvatskog nogometa Hajduk i Dinamo su u 10. kolu domaćeg prvenstva na Poljudu odigrali neodlučeno 0:0.

19.9.2015.
19:08
PIXSELL, Hrvoje Jelavić
VOYO logo

HAJDUK - DINAMO 0:0

HAJDUK: Kalinić - Velazquez, Milović, Bilij, Milić - Jefferson - Sušić, Balić, Tudor, Vlašić - Ohandza

DINAMO: Eduardo - Mattel, Benković, Taravel, Pivarić - Ademi, Antolić - Soudani, Rog, Pjaca - Henriquez

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u drugom ovosezonskom najvećem hrvatskom derbiju nije bilo pobjednika, nakon 1:1 u prvom kolu u Maksimiru, na Poljudu je završilo bez pogodaka. Hajduk je bio bliže pobjedi, ali Dinamo je uspio sačuvati bod zahvaljujući vrataru Eduardu koji se istaknuo s nekoliko sjajnih obrana u drugom poluvremenu. U samoj završnici Dinamo je imao priliku iz kaznenog udarca, ali promašio je Henriquez.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

LUDILO NA POLJUDU: Osjetite djelić atmosfere s derbija svih derbija

Image

LUDILO NA POLJUDU: Osjetite djelić atmosfere s derbija svih derbija

Zagrepčani su odličnu šansu imali na samom početku dvoboja, već u 2. minuti Soudani je uputio jak udarac s ruba kaznenog prostora, ali domaći vratar Kalinić je odbio loptu u gredu. Hajduk je vrlo brzo uzvratio, u 11. minuti Ohandza je imao stopostotnu priliku nakon što je iskoristio neopreznost mladog Dinamova stopera Benkovića i presjekao njegovo dodavanje na 20-ak metara od gola. Ohandza je potom prevario i Eduarda, ali se Benković uspio vratiti na gol-liniju i blokirati udarac Kamerunca.

Ruka Benkovića u šesnaestercu

Hajduk je u samoj završnici prvog poluvremena vjerojatno oštećen za jedanaesterac. Nesigurni Benković je igrao rukom u svom šesnaestercu, ali sudac Bruno Marić se nije oglasio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je Hajduk bio daleko opasniji, ali Dinamo je imao raspoloženog Eduarda koji je u 56. minuti obranio udarac Juranovića, u 60. je zaustavio pokušaj Tudora, u 63. Balića, a u 81. je 'razoružao' i Malokua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac Marić u nadoknadi vremena je donio još jednu dvojbenu odluku, dosudivši kazneni udarac za Dinamo iako se činilo da je Milović čisto izbio loptu iz nogu Soudanija. Prethodno je došlo do blagog kontakta Velazqueza i Soudanija, ali Alžirac je nastavio akciju i tek nakon što je izgubio loptu Marić je pokazao na bijelu točku. Osim toga, pokazao je i drugi žuti, odnosno crveni karton Velazquezu. Ipak, Henriquez je promašio jedanaesterac i ostalo je 0:0.

Produžen niz nepobjedivosti

Nakon posljednjeg zvižduka, sudac Marić je u pratnji zaštitara morao napustiti teren jer su do njega pokušali doći bijesni sportski direktor Hajduka Goran Vučević i član NO-a Ljubo Pavasović Visković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je na ovaj način produljio svoj niz nepobjedivosti u svim natjecanjima na 43 utakmice. Zadnji je put izgubio 27. listopada prošle godine od Astre Giurgiu u Europskoj ligi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći Modri sada imaju 20 bodova, tri više od Hajduka i Rijeke koja od 19 sati igra na svom terenu protiv Intera.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo