SJAJNO!

DINAMO U ZADNJIM TRENUCIMA ROKA OBAVIO VELIKI TRANSFER: Stigao bivši Vatreni i nekadašnji hit-igrač Prve HNL

Trebao bi ostati na posudbi do kraja sljedeće godine, ali nažalost neće imati pravo nastupa za Dinamo u Europa ligi

Aktualni prvak Hrvatske, zagrebački Dinamo, u posljednjim je trenucima prijelaznog roka za Prvu HNL, doveo nekada slavnog igrača Rijeke iz onih zlatnih dana kada ih je vodio Matjaž Kek i kada su dominirali domaćom ligom, Josipa Mišića.

Mišić je svojevremeno bio ponajbolji igrač Rijeke, hit-igrač lige i velika nada hrvatskog nogometa, ali se otisnuo putem lisabonskog Sportinga gdje se nikako nije uspio nametnuti. Kasnije je posuđen u grčki PAOK gdje je igrao vrlo dobro, ali čini se kako će sada karijeru ipak nastaviti u Zagrebu, također na posudbi.

Mišić bi trebao ostati na posudbi do kraja sljedeće godine, ali nažalost neće imati pravo nastupa za Dinamo u Europa ligi do konca ove godine i moći će igrati samo u utakmicama domaćeg prvenstva.

Profimedia

Ima samo jedan problem

Spomenimo kako je iza Mišića sjajna sezona u PAOK-u, zabio je šest golova i namjestio čak 11, a na koncu je izabran u najboljoj momčadi grčke lige. Mišić je također svojevremeno, dok je bio igrač Rijeke, izborio i nastup u reprezentaciji Hrvatske. Bilo je to prije tri godine, kada je odigrao dvije utakmice, a sada će u Dinamu imati novu priliku za poziv izbornika Zlatka Dalića, dakako, ako bude dobro igrao.

Na koncu valja spomenuti i sitan problem s Mišićem. On u Zagreb dolazi ozlijeđen, odnosno nedavno je bio na operaciji prepona, ali uskoro bi trebao nastaviti s treninzima i konkurirati za sastav.

Povratak na Net.hr