DINAMO U NAJVEĆOJ TAJNOSTI OSTVARIO VELIKI TRANSFER: / Sve se odigralo u sjeni potrage za zadnjim veznim: 'Ostao sam paf'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Dinamo je ostvario transfer koji je sve do prošlog tjedna izgledao nemogućim, a koji se odvio u strogoj tajnosti.

8.7.2017.
20:14
Screenshot: You Tube
VOYO logo

U sjeni Dinamove potrage za zadnjim veznim šefovi zagrebačkog kluba vodili su pregovore s čelnicima Ajaxa, nizozemskog velikana koji je nekoć harao Europom i koji još uvijek ima jaku nogometnu školu.

NOVA POBJEDA

Naime, Ajax je ozbiljno "zagrizao" za sedamnaestogodišnjeg vratara Dominika Kotarskog. Ponudio je Ajax 750 tisuća, pa milijun eura za sedamnaestogodišnjeg vratara Dominika Kotarskog. Modri su odolijevali, ali pritisak iz Amsterdama bio je sve veći, uostalom, bliže se godine i kad bi Kotarski mogao otići praktički besplatno, pitanje je dokle bi čekao šansu u Dinamu, javljaju Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najmanje šest mjeseci ostaje u Dinamu

Na kraju je Dinamo prodao Kotarskog za 1,3 milijuna, uz bonuse koji su ponajviše vezani za nastupe u prvoj momčadi, odšteta može dostići i dva milijuna eura. Uz dodatak da Dominik još najmanje šest mjeseci ostaje u Dinamu. Kotarski je za SN kazao kako mu ništa nitko nije rekao kad su se vodili pregovori.

Image
Image

03.05.2017., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Europsko prvenstvo u nogometu U-17, skupina A, 01. kolo, Hrvatska - Italija. Gornji red: Dominik Kotarski, Bartol Franjic, Filip Hlevnjak, Ivan Nekic, Stipe Radic, Leon Krakovic. Donji red: Michele Sego, Marko Hanuljak, David Colina, Jurica Prsir, Antonio Marin. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

"Nisam imao pojma da se nešto ozbiljno kuha. Prije tri dana mi je otac rekao da idem u Amsterdam. Ostao sam ‘paf’. I sad sam ovdje. Nemam riječi, stvarno, presretan sam, jedva čekam da dođem ovdje i počnem trenirati", kazao je Dominik Kotarski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učenik je Sportske gimnazije u Zagrebu, pred njim je četvrti razred, koji će možda završiti i u Amsterdamu.

'Dočekao me Marc Overmars, upoznao sam trenere Reizegera i Heitingu'

"Dva sam dana ovdje, bio sam u kampu na liječničkom, dočekali su me sjajno. Proveli su me kroz klub svi me pozdravljaju i žele mi dobrodošlicu, svi su znali tko sam, a nisam još ni došao. Kakvi uvjeti, kakvi tereni, sve je super. Dočekao me Marc Overmars, Ajaxov direktor nogometa, upoznao sam trenere Reizegera i Heitingu, koji vode U-19 momčad i Jong Ajax za koji ću ja igrati od sljedeće sezone, poželjeli su mi sreću. Kad vas tako dočekaju ne može ne biti impresionirani. Vjerujte, još sređujem dojmove, kao da sanjam".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, cijela priča ima i svoju crnu stranu. Ne tako davno u Ajax je otišao i Robert Murić, nije se uspio nametnuti, sad još uvijek traži mjesto pod nogometnim suncem, daleko od Amsterdama. Ne strahuje li od sličnog scenarija?

"Ma ne, siguran sam da mi se neće dogoditi nešto takvoga. Imam puno samopouzdanja, spreman sam učiti i napredovati, uvjeren sam da sam napravio pravi potez", zaključio je Dominik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo