'Dinamo u Ligi prvaka protiv Reala nema što tražiti!'

8.9.2011.
17:09
VOYO logo

Prošlo je već dvije godine otkada su braća Sharbini službeno postali igrači Hajduka. Prilagodba je bila duga, Anas je oscilirao, od briljantnih partija do neprepoznatljivih.

S druge strane, Ahmad se dugo borio za mjesto u startnih jedanaest, strpljivo radio na treninzima i pod palicom trenera Balakova konačno dobio priliku. Ukazano povjerenje nije u potpunosti opravdao, no osjeti se kako njegova forma ide uzlaznom putanjom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Balakov mi je puno pomogao, više mi odgovara pozicija u sredini terena jer s krila nisam mogao pokazati ono što znam. Drago mi je što sam konačno dobio priliku igrati s bratom u tandemu. Pokazalo se to kao dobro rješenje", izjavio je Anas te nadodao kako smatra da Hajduka ima velike šanse uzeti tri boda na Poljudu.

"Naša velika prednost je publika. Igramo doma, favoriti smo, Dinamo je dobar na svim pozicijama. Uvjeren sam da imamo boljeg trenera nego oni, Balakov je pročitao Jurčića. A jesu li igrači bolji, to ćemo vidjeti na utakmici. Trener je sigurno bolji. I još nešto, naravno da je Dinamu važniji Hajduk nego Real, jer realno protiv Madriđana u Ligi prvaka nemaju što tražiti", napomenuo je Anas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brat Ahmad bio je kratak i jasan.

"Najbolji recept je držati se rasporeda i djelovati agresivno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako protiv Josipa Šimunića koji će izgleda debitirati u dresu Dinama na Poljudu.

"Ne znam, radi se o vrhunskom stoperu. Nikada nisam igrao protiv njega, a niti on protiv mene", zaključio je stariji Sharbini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109080318006 arti-201109070602006 arti-201109070925006

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo