DINAMO NAKON INFARKTNE UTAKMICE DOBIO EUROPSKOG PROTIVNIKA: / Zekićevi momci digli se iz pepela pa sve prosuli

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Saburtalo i Dinamo na rasporedu u već sljedeći tjedan, u utorak ili u srijedu, još se ne zna, ali zna se da će se prva utakmica igrati u Tbilisiju, a uzvratna na Maksimiru tjedan dana kasnije

16.7.2019.
21:44
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Uistinu dramatična utakmica je iza Zorana Zekića i njegovog Šerifa. U ludoj partiji u kojoj su nadoknadili zaostatak od 3:0 u početnih 10 minuta utakmice kod gruzijskog prvaka Saburtala ipak su na kraju primili gol te ispali iz kombinacija za Ligu prvaka.

Image
OLMO ZALUDIO POLA EUROPE: /

Velikani stoje u redu za njega, u Maksimirskoj 128 zadovoljno trljaju ruke

S nestrpljenjem su ishod ove utakmice gledali dinamovci jer će upravo u drugom pretkolu Lige prvaka sljedeći tjedan ići na gruzijski klub koji se nakon ove utakmice plasirao u sljedeću fazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bacanje na glavu

Zekić i njegovia momčad za koju igraju četiri hrvatska igrača (Gabriel Boban, Mateo Mužek, Antun Palić i Zvonimir Mikulić) uspjeli su furiozno ući u utakmicu u gostovanju, a to "bacanje na glavu" itekako je urodilo plodom. Latifi je već nakon dvije minute zabio, Gagi Margvelashvili podebljao je vodstvo Šerifa autogolom, a Kamerunac Tambe vratio cijelu priču na početak pogotkom u 10. minuti.

No nisu imali Šerifi dovoljno metaka u svojim revolverima da potpuno okrenu ovaj susret. Primili su gol u 58. minuti, a ništa nije pomogao ni drugi žuti karton koji je dobio strijelac Palčič u 73. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saburtalo i Dinamo na rasporedu u već sljedeći tjedan, u utorak ili u srijedu, još se ne zna, ali zna se da će se prva utakmica igrati u Tbilisiju, a uzvratna na Maksimiru tjedan dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo