Opet loš Dinamo: Jedva do bodova kod 'fenjeraša'

Nogometaši Dinama i dalje su neporaženi u domaćem prvenstvu. Nakon četiri kola na kontu imaju četiri pobjede, a posljednju su upisali u Osijeku rezultatom 2:1.

9.8.2014.
14:49
VOYO logo

Dinamo je prvi put zaigrao u novim žutim dresovima, ali nova gostujuća kombinacija nije donijela nešto bolju igru. Nije se nešto pretjerano vidjelo tko je najbolja i najskuplja, a tko momčad s dna ljestvice gdje igrači baš i nisu često plaćeni.

Igra bez igre, tako je valjda najbolje opisati ono što smo vidjeli u 90 minuta u Gradskom vrtu. Duje Čop je s nova dva gola odveo Dinamo do pobjede, a domaćini su pokazali solidnu predstavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čop se najbolje snašao u 15. minuti u kaznenom prostoru, da bi domaćini u nastavku poluvremena imali nekoliko izglednih prigoda, ali nisu pogodili. Odluka je pala u 71. minuti kada je Bralić igrao rukom u kaznenom prostoru, a Čop rutinski pogodio jedanaesterac.

Upravo je dvostruki strijelac pružio šansu Osijeku, on je skrivio u 79. minuti jedanaesterac kojeg je Barišić zabio na oduševljenje domaćih navijača. No, Osijek nije imao snage i znanja za ništa više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u drugoj subotnjoj utakmici prvenstva, Slaven i Istra su odigrali 1:1.

1. Dinamo 12 2. Rijeka (-1) 9 3. Split (-1) 5 4. Hajduk (-1) 4 5. Zagreb 4...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo